Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CRD-TUNING, מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלוש שבועות שמעתי על מישהו שהזמין סוג של צ'יפ ל-M קלאס הדיזלית שלו. דיברתי עם אותו אדם והוא אמר לי שהוא הזמין את החלק הנ"ל (לינק בסוף הסיפור), והשיפור בביצועים מורגש מאוד. הרכב לא נבדק בדיינו לאחר ההתקנה, אך הוא סיפר שיש שינוי משמעותי בהאצות, והרגשה כאילו השהיית הטורבו הפכה למינורית. ההתקנה פשוטה מאוד ולוקחת מספר דקות, והצ'יפ הזה מיועד לדיזלים בעלי מסילה משותפת. החלטתי גם אני להזמין ולנסות, במיוחד לאור המחיר הנמוך יחסית - 90 אירו פלוס דמי משלוח (כ-450 ש"ח בסך-הכל).

באתר מדברים על תוספת של כ-30 כ"ס וכ-6 קג"מ שזה נשמע מעולה על הנייר, אבל אני כמובן לוקח את עניין המספרים בערבון מוגבל. נכון להיום יש לי רק את אותו בחור שהזמין ויכול להעיד שאכן מרגישים שיפור. אני מחכה בקוצר רוח לקבל את החלק וכמובן אעדכן על התוצאות (לטובה או לרעה). אם אכן הדבר הזה מוסיף כח, ואפילו אם בפועל לא מדובר על 30 כ"ס אלא על חצי מזה, אני חושב שמדובר בתמורה מצויינת למחיר. בכל אופן, אני אמשיך לעדכן לאחר שאקבל את החלק, ואפילו אשתדל להעלות תמונות של ההתקנה (סוג של פלאג-אנד-פליי).

נ.ב

מישהו שמע על החברה? אולי על מישהו נוסף שהזמין והתקין?

http://www.crd-tuning.de/product_info.php/info/p94_chiptuning-tuningbox-fuer-mercedes-c-klasse.html

http://www.crd-tuning.de/shop_content.php?coID=102

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגובות לא היו, אז אגיב לעצמי :)

היום הלכתי לדואר לאסוף את החבילה. נאלצתי לשלם מכס בסך 202 ש"ח מה שמסכם את כל העסק כולל משלוח ב-650 ש"ח. הקופסה מכילה את החלק, 2 אזיקונים, הוראות התקנה (דף שנראה כמו הדפסה ביתית חובבנית) ושקית קטנה של סוכריות גומי (זה בסדר, גם אני התחלתי לצחוק) שגורמת לכל העסק להראות כסוג של בלוף. החלק עצמו הוא צמת חוטים כשבצידה האחד קופסה (הצ'יפ עצמו) ובצידה האחר שקע זכר ושקע נקבה. ההתקנה אורכת דקה - מנתקים את הקונקטור מהמסילה המשותפת ומחברים לנקבה, ואת הזכר מחברים למסילה המשותפת, ובקיצור, יוצרים גשר.

בגלל שכבר היה מאוחר יחסית ועבר עלי יום ארוך, לא יצאתי לנסיעה כדי לראות את טיב השיפור וזה יצטרך לחכות למחר בבוקר.

עדכון מחר.

דעתכם?

12012011724.jpg

12012011725.jpg

12012011726.jpg

פורסם

סוכריות גומי?! WTF :shock:

אולי למה שאנחנו קוראים חמוצים הם קוראים לזה סוכריות גומי?

מחכה לשמוע עידכונים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

א. כבר חיברתי

ב. אני מכיר מישהו שכבר נוסע עם הדבר הזה כבר חודש והוא מרוצה

ג. למה לא לחבר? נגיד ויש שם נגד, מה הבעיה עם זה?

תודה.

פורסם

אז זה בלוף בסגנון הציפים מEBAY.

ואם כבר חיברת מהתוצאות?

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

לא נסעתי ברכב עדיין מאז ההתקנה, זה יאלץ לחכות כבר למחר.

אני לא מתכוון לפרק את זה לחתיכות, לראות שאין שם נגד ולזרוק את זה לפח. מי יסביר מה רע בנגד כזה?

קראתי במספר פורומים שאנשים התקינו את החלק והרגישו שיפור. אני יודע שיש הרבה בלופים ב-EBAY, ואני מאוד מקווה שזה לא אחד מהם.

כמו שאמרתי, אני אעדכן מחר.

פורסם

הציפים של EBAY(נגד) פשוט גורמות לרכב לחשוב שהוא קר, אז הוא מציף את הרכב בדלק(התנעה קרה).

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

כשאתה אומר "הצפה בדלק" אתה מתכוון שצריכת הדלק גדלה?

מחיפושים שעשיתי באינטרנט, לא מצאתי אף תגובה שלילית על החלק (אני מדבר על CRD טיונינג, כמו שאני הזמנתי) אלא תגובות חיוביות שמספרות על תוספת מורגשת בכח וחסכון בדלק, שזה ההפך ממה שאמרת. בסופו של דבר, או שמדובר בחלק יותר איכותי מה"צ'יפים" שכוללים נגד ואז התמורה לכסף מצויינת, או שזה באמת סוג של בלוף ואני אקבל תוספת כח על חשבון צריכת דלק מוגברת, ואז החלק הזה יעלם מהרכב כשם שהופיע. שוב אציין, שדיברתי עם מישהו שהתקין את אותו החלק וכבר נוסע איתו כחודש, והוא מספר על תוספת מורגשת בכח. שאלתי אותו על צריכת הדלק והוא ציין שלפי מה שהוא שם לב, אין שינוי לטובה או לרעה.

פורסם

א. אין שיפור שלא יצרך יותר דלק(יותר דלק = יותר כוח).

ב. אף אחד לא דיבר ספציפית על הציפ שלך, אלא אמרו לך לבדוק שזה לא ציפ EBAY STYLE.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

עד כמה שאני יודע, רכב מצ'ופצ'פ צורך יותר בנסיעה תובענית יותר, ואילו בנסיעה רגילה אמור להיות גם חסכון כלשהו.

בינתיים הסיבוב היחיד שעשיתי זה להגיע לעבודה (נסיעה של 7 דקות). הרגשתי שתגובת הרכב לדוושה התחדדה בצורה ברורה. לא לחצתי יותר מדי על הגז, אבל בהחלט מרגישים שהרכב הפך לנמרץ יותר. אחרי העבודה אני אצא לכביש בינעירוני (הפעם עם מנוע בטמפרטורת עבודה) ונסיק מסקנות ברורות יותר, גם בקשר לצריכת הדלק.

פורסם

אז בשורה התחתונה:

תוספת הכח מורגשת מאוד! ה-turbo lag כמעט ולא קיים, ובהאצה מרגישים שהרכב מושך בצורה אגרסיבית יותר. המחשב מראה בדיוק את אותה צריכת הדלק כמו שהראה מקודם כך שבתחום הדלק לא נראה לי שיש הבדל.

בשורה התחתונה, התמורה למחיר מצויינת! לא נותר לי אלא להמליץ לכל בעלי הדיזלים עם מסילה משותפת. ע"פ מה שראיתי יש את הצ'יפ כמעט לכל רכב (כאמור רק דיזלים מסילה משותפת). מי שירצה, מוזמן לשלוח ה"פ ואני אשמח לעזור לו לעלות על החלק המתאים לו.

סופ"ש נעים לכולם.

פורסם

תודה, אני בהחלט נהנה ומרגיש את השיפור.

כשראיתי את הסוכריות, הייתי בטוח שהן נועדו להמתיק את המכה. אני שמח שטעיתי.

• תוכן חדש...