Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחצי שעה מבודפשט ישנו מוזיאון רכב קלאסי בשם Dream Cars בו ביקרתי לאחרונה והוא למעשה תצוגת רכב של אספן הונגרי שגר בכלל בשוויץ... אותו אדם נחמד מאוד, דובר אנגלית, יקח אתכם לסיבוב מודרך בעצמו וגם באיזור ה"מאחורי הקלעים" בו הם משפצים ומדגמים את המכוניות. לאחר שיחה איתו הבנתי שהוא בעצם איש עסקים שהמכוניות הקלאסיות הן בעצם התחביב שלו, אך לדבריו ואני מצטט "כל אחת מהמכוניות פה למכירה למי שמעוניין, אין דבר שכסף לא קונה" :lol:

בקיצור, תמונות 8)

שנה אזרחית טובה לכולם!

ליאור.

DSC02260.JPG

DSC02261.JPG

DSC02262.JPG

DSC02264.JPG

DSC02265.JPG

DSC02266.JPG

DSC02268.JPG

DSC02273.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

איזה יופי .

מגניב איך הוא השקיע באווירה והתצוגה סביב הרכבים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הסטינגריי, הת'אנדרבירדס וה-3.0 CS מדהימות! כמו כל השאר.

הצחיק אותי הב.מ.וו "איסטה לימוזין":lol: (תמונה ראשונה בסט האחרון)

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
הסטינגריי, הת'אנדרבירדס וה-3.0 CS מדהימות! כמו כל השאר.

הצחיק אותי הב.מ.וו "איסטה לימוזין":lol: (תמונה ראשונה בסט האחרון)

ה"איסטה לימוזין" כמו שקראת לה היא ב.מ.וו 600 והייתה פופולרית מאד כאופציה למשפחות קטנות.

http://www.google.com/images?rlz=1T4ADBR_enIL311IL320&q=bmw%20600&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi

• תוכן חדש...