Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וניסיתי גם להתניע עם כבלים מאוטו אחר אבל זה בכלל לא עזר .

ומה דעתכם על מצבר VARTA?

והאם עדיף מצברים מהדגמים החדשים עם הין הירוקה במקום פתחי מים?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כאן בפורום נכתב שמצברי בוש = מצברי וארטה, מיוצרים ע"י וארטה עבור בוש.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

וניסיתי גם להתניע עם כבלים מאוטו אחר אבל זה בכלל לא עזר .

אז האם זה בעייה במצבר או בסטרטר?

כי חשמל לאזעקה וכ יש אבל לא מתניע.

אני מעוניין בתשובה לשאלה הזאת.

פורסם

עדכון,

עכשיו מסרתי את המצבר לבעל החנות שקניתי אותו ממנו לפני שנה, הוא אמר לי להשאיר אותו עד יום חמישי אצלו כי יבוא הסוכן ויראה אם יוכל להחליף באחריות,

אבל עכשיו בדרך הביתה נזכרתי וחשבתי על משהוא:

האם זה בריא ומותר להשאיר את האוטו בלי מצבר מהיום עד יום חמישי? יעני 3 ימים בלי חשמל?

האם זה לא יגרום לבעיות במצערת או למחשב?

פורסם

הוא אמר לי אין כלום כרגע לא חדש ולא משומש,

וגם אמר לי "אני רק עושה לך טובה שאני מנסה לעזור לך אחרי תום האחריות בכמה ימים"

אז אמרתי לו מה זה המצבר מכוון בדיוק יעבוד שנה ומיד עם תום האחריות נזרוק אותו ונקנה חדש?

אני רציתי לצעוק עליו קצת ולזרוק לו את המצבר וללכת לקנות חדש ממקום אחר אבל אמרתי בוא נחכה 3 ימים אם לא יתן לי אחד חדש במקום זה אני אלמד אותו קצת ובחיים לא אקנה בורג חלוד מאצלו.

וזה שאין לו כרגע מצברים חדשים אני לא מאמין לו אבל לא רציתי לתווכח אז נמתין עד יום חמישי עם אש בפנים.

עכשיו בקשר לאוטו האם אפשר שישב ככה בלי מצבר ולא יגרם נזק?

פורסם

שתהיה בעיניין שגם אם הוא כביכול יביא לך מצבר חדש, בחיים זה לא יהיה חדש זה משופץ או מתוקן

לי היה VOLTA שהלך בתקופת האחריות, החליפו לי למצבר "חדש" ואחרי יום המצבר הלך, חזרתי אליו ואמרתי לו תהיה כנה איתי ואל תשקר לי; זה לא היה חדש נכון ? והוא הביא לי תירוץ מעפן "משופץ זה כמו חדש כולם משופצים וכו וכו וכו"

תשמע לי , קנה BOSCH

פורסם

ואללה אתה צודק עדיף כבר מחר שאני אקנה בוש חדש ולא לחכות ושלא יעבדו עלי,

אני גם זוכר שלפני שנה כאשר קניתי את המצבר הזה הוא היה פתוח בלי ניילון, שאלתי אותו למה ככה הוא אמר לי "לא זה סתם היה פה מישהו וניסה אותו פה במקום על האוטו אבל זה לא התאים אז החזרנו אותו ואין לך מה לדאוג זה חדש" אז יכולת שזה היה גם משופץ וזרק לי אותו ונפלתי בזה.

אז מחר אני מקווה שיהיה לי קצת זמן אני אקנה חדש .

וכמה יעלה לי בוש חדש בערך?

תודה.

פורסם

אבל איך וולטא 950 שח?

ובוש אתה בטוח 650?

כי לפני איזה שנתיים בערך רציתי לקנות 2 מצברים 60A לטנדר דימקס אז אני זוכר שקניתי וולטא ב 600 שח כל מצבר.

פורסם

עדכון מצב:

אז היום קניתי מצבר חדש VARTA כחול מקורי באתי להתקין אותו הכל מחובר יפה חשמל יש וניסיתי להתניע אז המצב נשאר איך שהיה,

יש סטרטר אבל לא מתניע !

אז קראתי למוכונאי שלי הוא בא שמע את הסטרטר ואמר לי זה לא בעיית חשמל אבל כאילו משהוא חנוק,

אז הוא נתן סטרטר רצוף של איזה דקה בערך והנה האוטו נדלק.

ואז יצא עשן לבן עם קצת ריח בנזין למשך איזה 3 דקות והאוטו עבד ולא גמגם ולא נכבה, גם נסינו לכבות ולהדליק אז הכל עובד יפה, גם עשיתי סיבוב של 10 דקות ואז נסיתי גם לכבות והדליק והכל נשאר עובד בלי בעיות ברוך השם.

אז המכונאי אמר לי שזה היה הצטברות של בנזין על המצתים וזה חנק את האוטו.

שאלתי אותו למה זה קרה בכלל?

הוא אמר לי שאולי נתנו סטרטר ארוך וזה משך הרבה דלק ונשאר שם, אבל אני לא מרוצה הרבה מהתשובה שלו כי זה קרה פתאום ולא נתנו סטרטר ארוך ולא כלום.

הסיפור התחיל ככה: לפני כמה ימים אמא שלי באה בבוקר להתניע בבוקר את האוטו אז היא אמרה לי שזה לקח טיפה יותר זמן עד שנדלק וזה פעם ראשונה קורה(אני לא הייתי באותו יום) ויום למחרת בבוקר גם אותו דבר ואני היתי וזה נשמע כאילו מצבר נחלש אבל בסוף מניע.

ויום אחרי זה באנו בבוקר להתניע וזה לא מתניע יש חשמל ויש סטרטר אבל כאילו אין דלק או שהמצבר לא מספיק.

חשוב לציין שבאותם ימים בבוקר היה מזג אוויר קר מאוד וזה היה בשעה 6 בבוקר.

אז מה אומרים המומחים פה בופרום על הסיפור הזה?

פורסם

היום חשבתי הרבה על מה שקרה לאוטו שלי וחשבתי שזה ככה:

ביום הראשון המצבר כנראה התחיל להתעייף ולא היה לו חשמל מלא אז הוא התקשה קצת בהתנעה הראשונה אז בגלל זה אמא לחצה סטרטר לכמה שניות יותר מדי עד שזה התניע אז בזמן הזה הבנזין נכנס למנוע והצטבר על הפלגים, ויום אחרי זה המצבר כנראה לא נשאר לו כוח בכלל להתנעה אבל נשאר לו קצת חשמל אז יש סטרטר .

אז מה דעתכם אתם?

האם יש היגיון במה שאני חושב?

האם זה מצב אפשרי?

• תוכן חדש...