Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מקווה שהבעייה שלי מתאימה לפורום אודיו אם לא אשמח להזזה .

ברשותי סובארו אימפרזה 2008 וכידוע ( או שלא ) אין אנטנה חיצונית לרכב אלא מודפסת על החלום האחורי .

זה נראה בדיוק כמו המפשיר אדים בחלון האחורי רק שהמפשיר אדים נמצא ב-3/4 חלון תחתון והאנטנה מודפסת ב-1/4 חלון עליון .

בגדול הקליטה ברדיו סבבה לגמרי אך ברגע שאני מפעיל את המפשיר אדים יש כנראה השראה אלקטרומגנטית חזקה על האנטנה ואין אפשרות בכלל לקלוט רדיו .

אני חושב שהאפשרות היחידה שלי זה לעשות אנטנה חיצונית .

מה דעתכם ?

כמה זה אמור לעלות ?

איך אפשר לעשות זאת ( אם בכלל ) בלי לקדוח בגג ?

תודה רבה !

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תוודא שבחיבור לרדיו אתה מחבר את הכבל חשמל אנטנה (כחול) לתוך המקום הנכון בצמה באוטו. יש לאנטנה הזאת מגבר שצריך להדלק בשביל שהאנטנה על החלון תפעל כמו שצריך.

בעקרון זה אמור לסדר לך שם הכל, מקסימום אם אתה מסתבך קח את זה לכל מתקין נורמלי והוא ידע לסדר את זה,

אם זה כבר מחובר אז יכול להיות שם איזה פיוז שרוף שקשור למגבר אנטנה או משהו יותר מורכב שצריך להסתכל.

בהצלחה!

• תוכן חדש...