Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש חנות בחיפה (ממש לא אכפת לי איפה בחיפה) שמוכר בוודאות חולצות קצרות.

אני מחפש חולצות רק מסוג אחד שזה חולצות פולו ושיהיו קצרות ולא לייקרה, שיהיו בלי מותג ובלי כלום, פשוט חולצות צווארון קצרות בצבעים שונים עם כפתורים בצווארון ושיהיה אפילו כיס אבל בעיקרון זה לא חשוב.

**החולצות הם רק לצורך עבודה ולכן אין טעם להשקיע סכום כסף נכבד.

קיץ אחרון קניתי בסביבות 10 חולצות פולו קצרות מקסטרו שלדעתי היו מאד יפות אבל זבל כזה אני לא אקנה שוב שאחרי 2 כביסות (בדיוק כמו בהוראות)החולצות נהרסו והיום לא נשארה לי אפילו אחת (אגב, החולצות הוחזרו לקסטרו כמו שהם, קיבלתי פיצוי מלא עליהם ובטיפשותי לקחתי שוב את אותם החולצות רק חדשות מהמדף - שגם הם נהרסו שוב בדיוק באותה דרך (דהו בשמש, כתמים בכביסה וכדומה וזה הגיע למצב שהייתי מכבס חולצה אחת לבד במכונה רק בשביל לראות מה קורה לה אחרי כמה כביסות, ואפילו אחרי מכונות כביסה שונות עדיין נהרסו.)

* עברתי על כל אזור הדר ועיר תחתית ועברתי את רוב החנויות בקניונים מצאתי רק חנות אחת בעיר שמוכרת חולצות כאלה בעונה כזו ב20 ש"ח לחולצה אחת, (לא נופל מאלה של קסטרו שמיוצרות בסין) אבל קניתי רק אחת כי לא היו מידות.

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...