Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תכעסו עלי, אני נוהג טוב, הכביש היה ריק וזה היה בצהריים.. (למה הם שמים שם ניידות בצהריים ולא בלילה?!) זה נראה היה כאילו הייתי על 100. בכל מקרה, כשראיתי את הניידת הבאתי ברקס ל-100 אבל נניח שזה עדיין היה גבוהה מדי, מה הסיכוי שנתפסתי? לא רדפו אחרי או משהו, אני אמור לקבל דו"ח או עילה לבית משפט עכשיו? ואם כן , תוך כמה זמן הוא מגיע?

זאת גם רק פעם ראשונה ש"תופסים" אותי או משהו בסגנון אין לי שום עבירות תנועה או תאונות קודמות, אני נהג צעיר נוהג שנה וחצי

ובכל מקרה האוטו של אבי ורשום עליו גם.

יכול להיות שרק יוציאו אזהרה ? גם לאבא שלי אין עבירות או תאונות (וגם אם יש הן קטנות וממש ממזמן)

פורסם

לשמחתך לא מדד אותך אחרת היה כבר עוצר אותך אבל...

אם מדובר במצלמה ...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הספקת להוריד את המהירות לחוקית (מהירות המקסימלית המותרת בכביש זה) לפני שחלפת על פני הניידת - אין לך מה לדאוג, גם אם היתה שם מצלמה.

פורסם

הורדתי את המהירות לפני שחלפתי על פני הניידת אבל ראיתי שהוא מכוון את המכשיר שלו לא בדיוק בקו שהוא נמצא בו אלא לפניי...

ולמה אתם מתכוונים מצלמה? מצלמות בכביש אין, אם כבר זאת הייתה המצלמה שלו

פורסם

תישן בשקט, המכשיר שהוא החזיק היה ממל"ז ולא מצלמה.

אם לא עצרו אותך מיד, לא תקבל שום דו"ח.

כנראה, הורדת את המהירות יותר מ 300 מ' לפני הניידת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יותר קרוב ל-100 מ' מאשר 300 הייתי אומר... אבל בכל מקרה, במהירות כזאת, איך הוא יכול להתחיל לרדוף אחריי? נראה לא הגיוני... אז בגל גם הנחתי שהם מצלמים את מספר הרכב ואז שולחים דו"ח בדואר או משהו.

בכל זאת אין לי סיבה לדאגה?

פורסם

אחד משניים

או מעל 300 מטר או מתחת ל 105 קמ"ש

או שהוא פשוט לא מדד אותך.

ולגבי המהירות עצמה , זה כביש שאפשר בו לנסוע גם 200 בבטחה כאשר הוא ריק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אחד משניים

או מעל 300 מטר או מתחת ל 105 קמ"ש

או שהוא פשוט לא מדד אותך.

ולגבי המהירות עצמה , זה כביש שאפשר בו לנסוע גם 200 בבטחה כאשר הוא ריק

או, הנה מישהו שמבין ;) (למרות שאני בחיים לא אעבור ת-150 גם אם בטעות..)

ובאמת לא נתתי תברקס של החיים שלי, האוטו לא רעד או משהו עם המערכת ABS וכל זה.. ברקס יענו... רגיל כאילו מישהו מקדימה החליט שהוא אמור להיות בנתיב אחר ועוד שניה נכנסים למנהרה.. גם לא רציתי להראות בולט מדי עם הברקס חח

תודה רבה על התגובות המהירות חברה, עכשיו אני אשן שקט (:

פורסם
יותר קרוב ל-100 מ' מאשר 300 הייתי אומר... אבל בכל מקרה, במהירות כזאת, איך הוא יכול להתחיל לרדוף אחריי? נראה לא הגיוני... אז בגל גם הנחתי שהם מצלמים את מספר הרכב ואז שולחים דו"ח בדואר או משהו.

בכל זאת אין לי סיבה לדאגה?

הוא "נועל" אותך על מהירות לא חוקית ,ניידת אחרת שנמצאת כמה קילומטרים לפניך כבר תדאג לעצור אותך, לא תמיד זה עובד ככה ,לרוב זה עובד ככה עם דבורה, לך תתפוס איזה פורשה שלוקח לה שנייה וחצי להאיץ מ100 ל180, לכן ניידת סמויה עם דבורה נועלת את הרכב על המהירות הלא חוקית ובהמשך הכביש נידת אחרת דואגת לעצור אותו.

כך גם תופסים אופנוענים שנוסעים לך על 200 קמ"ש וצפונה, חוסמים את הכביש ויוצרים פקק, בפקק אף אופנוען לא יסע 200 ואז עוצרים אותם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...