Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכבר הצגתי כאן סרטון של ביואיק סופר סדאנט 48', אחת המכוניות המדהימות של שנות הארבעים;

הכוכבת הפעם היא שוב בגרסת סדאנט, אלא שזו הגרסה הבכירה, רודמאסטר, עם 150 כ"ס והתיבה האוטומטית של ביואיק, דיינפלו, בשנתה הראשונה. לכל הביואיקים האלו היה מנוע 8 טורי עם שסתומים עיליים(OHV), קפיצי סליל גם במתלה האחורי, איכות יצור מדהימה ונסיעה רכה להפליא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מהממת, לפני כמה חודשים היתה אחת כזאת למכירה ב - Ebay

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

פעם היתה לאבא שלי BUICK שנת 48 4 דלתות. זו המכונית הראשונה שנהגתי בה בגיל 3. הורי השאירו אותי לבד ברכב ולקחתי אותו לטיול במורד שער הגיא בדרך מירושלים...

שלמה דן גדרון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשנות ה80 הייתה מכונית כזו בירושלים במגרש ידוע לממכר רכבים מנוע 8 צילינדר שטוח אם אני זוכר נכון,הרכב נשרף כעבור זמן ומאז לא ראיתי אותו במגרש היו אז קדילק שנמצא היום בתפן ואופל 59 קפיטן אם אני זוכר נכון

עופר בן צבי

פורסם
בשנות ה80 הייתה מכונית כזו בירושלים במגרש ידוע לממכר רכבים מנוע 8 צילינדר שטוח אם אני זוכר נכון

מנוע 8 טורי אבל לא עם ראש שטוח אלא שסתומים עיליים.

ולעניין המגרש, אני זוכר את הקפיטן ולינקולן קונטיננטל שחורה מתחילת שנות הששים במגרש של זוהר בתלפיות בתחילת שנות ה-90. אני מניח שאנו מדברים על אותו מגרש.

פורסם

הייתה לי כזאת !!!

בשנת 1959, הייתי סטודנט באה"ב. קניתי כזו BUICK 47 convertible ב $50

היא היתה ללא גג והשתמשתי באיזה ברזנט שפרסתי על המסגרת.

לא אאריך, היא שרת אותי בנאמנות (?) קרוב לשנה. קניתי Ford Fairlane שאהבתי

ואת הישנה הלוויתי לכל מי שביקש בתנאי שלא יקרא לי אם תיתקע.

אבל זה היה מזמן.

פורסם

הרודמאסטר הפתוחה מהסרט 'איש הגשם' היא מודל 49' - דגם חדש לגמרי. ה-48' היתה מבוססת על ה-42', שיצורו חודש לאחר מלחה"ע השנייה.

• תוכן חדש...