Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לאחרונה קניתי כיסויים למושבים לאוטו ורציתי לדעת כמה יעלה להלביש אותם ואיפה ניתן לעשות את זה בסביבת ראשון לציון-נס ציונה??

תודה!

פורסם

במידה ואתה לא יודע להתקין כיסוי לרכב תקפוץ להיכן שרכשת מהם את הכיסוי.

או לסירוגין,תבדוק אצל חנויות אביזרי רכב מאמין שילבישו לך את הכיסוים תמורת קצת כסף.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
במידה ואתה לא יודע להתקין כיסוי לרכב תקפוץ להיכן שרכשת מהם את הכיסוי.

או לסירוגין,תבדוק אצל חנויות אביזרי רכב מאמין שילבישו לך את הכיסוים תמורת קצת כסף.

תודה..

יש לך במקרה מושג כמה זה אמור לעלות? וקניתי באוטו דיפו אתה יודע במקרה אם הם מתקינים את הריפודים?

פורסם

בחייאת ראבק מה נסגר איתך.

אתה לא מבין שכל פעם שמודיעים על משהו דחוף בפורום אני מקבל ביפר וישר עוזב כל מה שאני עושה כדי לבדוק את הדחיפות??

חשבתי כבר קרה משהו רציני, ריפודים נו באמת:evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תוקם ועדת חקירה לבדיקת מחדלי ענף ריפודי הרכב!!!

אין מספיק מתקינים, אין להם כלים מתאימים, אין רפדים בישובים הקטנים- רק במרכזי ערים גדולות

שערוריה!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...