Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם דקסרון 4 יתאים, אם היצרן רשם דקסרון 2 הוא בטח יודע מה הוא אומר לא ומה הכי טוב לגיר לא?

ואיזו חברה זו? לא יצא לי לשמוע עליה...

פורסם

לא, הוא אומר את זה כי בתקופה שהרכב יוצר עדיין לא המציאו את דקסרון 3.

למיטב ידיעתי דקסרון 3 ניתן לשימוש ברכבים הדורשים דקסרון 2. מעבר לכך אני מאוד בספק אם תמצא נוזל דסקרון 2.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכל שאלה של מחיר. תוכל למצוא אמריקן איגל ותוכל למצוא נוזלים של מוטול ורוייאל פרפל.

ההמלצה שלי היא לרכוש נוזל מחברה מוכרת, החל מדלקול וכלה ב ESSO, AGIP וכו'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשביקשתי המלצה התכוונתי למשהו איכותי ולא השמן טיגון השרוף שאמריקן איגל מוכרים...

מה לדעתך מומלץ כדי לשמור על הגיר לאורך זמן?

תודה

פורסם

עוד לא הבנת? כל שמן מחברה מוכרת. דלקול ומעלה יהיה מצויין.

אם נתחיל להמליץ לך על כל החברות ייגמר המקום בשרת, אין לזה סוף.

רוצה את הטופ שבשטופ ומוכן לשלם? סבבה; MOTUL, RP, REDLINE.

איתמר.

פורסם

היה גם היה, ומאוד תמוהה לי ההמלצה על שימוש בדקסרון 2. אולי פותח השרשור התבלבל?

איתמר.

פורסם

מחזק! השמנים של פז ודלק טובים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היה גם היה, ומאוד תמוהה לי ההמלצה על שימוש בדקסרון 2. אולי פותח השרשור התבלבל?

איתמר.

לא מחייב, היום יש כבר דקסרון 6 ובכול זאת יש יצרנים שמבקשים דקסרון 3. אותו דבר היה בשנות ה 90.

פורסם

אם נתחיל להמליץ לך על כל החברות ייגמר המקום בשרת, אין לזה סוף.

רוצה את הטופ שבשטופ ומוכן לשלם? סבבה; MOTUL, RP, REDLINE.

איתמר.

בטח שמוכן לשלם, ככה אני יודע שהגיר ישמר ויעבוד יותר טוב עם שמן איכותי

אתה יודע בערך מה המחיר של בקבוק ארבע ליטר(גלון)?

• תוכן חדש...