Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה.

מדובר באסקורט RS2000 שעברה ראש מנוע לפני שבוע+.

בנוסף הוחלף האלטרנטור ומשאבת מים. אתמול משכתי את הרכב מהמוסך ( פ"ת) וכשהגעתי לרחובות פתאום שאני נותן גז האוטו מגמגם רוצה להכבות.

אותה בעיה שהיה לי לפני שבגללה החלפתי מצבר וכו'.

בקיצור היום בבוקר אני מניע ונדלקת המנורת טעינה, כלומר הכל מחובר אבל אין טעינה - משמע האלטרנטור נדפק וקרה משהו.

התקשרתי לביטוח גרירה שגררו את הרכב לפני שבועיים והם אמרו לי גרירה שניה בתשלום של 240 ש"ח אחרי הנחה.

בעיקרון אני לא יודע מה לעשות? הוצאתי כמעט 5000 ש"ח עבור הראש מנוע , אני חייל, וכל הכסף מהלוואות מהבנק ומאמא שלי שמקבלת קיצבת נכות מביטוח לאומי, אין לי יותר אגורה אלא רק לגהץ את האשראי שלי ולהכניס את עצמי לעוד מינוסים שעוברים את המסגרת אשראי שלי ויעלה לי ביוקר.

אני אמור לשאת בתוצאה של העלות ? אני לא יודע פשוט איך לפעול

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

במקרה כזה המוסך צריך לשאת בעלות הגרירה

הרי הוא תיקן לך חלק ונתן לך עליו אחריות, החלק כשל?

שישלם את הגרירה, זה בעיה שלו ולא שלך שלא תיקן כמו שצריך.

• תוכן חדש...