Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת חשמל 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם

יש ברשותי פיזו 306 1.4 שנת 99 הרכב החליט לא להניע בבוקר בהיר אחד.

ניתקתי לו את הקודנית.

הרכב הניע והכל טוב.... אלה מה הוא הניע והצופר של הרכב החליט שהוא חוזר לעבוד אחרי 6 שנים שלא ידעתי על קיומו.

הצופר זה אזעקה(שזה גם המוח) מדגם קוברה 7915 אז כדי שהיא לא תפריע לי לנהוג בעיר ושכולם יחשבו שאני גנב החלטתי להוציא את הפלג שנמצא בגב האזעקה

עכשיו הרכב יותר לא מניע גם כאשר החזרתי את האזעקה למקומה הוא מתעקש לא להניע

לאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שלא מגיע חשמל לקויל. התחלתי לחפור ברכב ואני עדין מחפש מה יכול להיות הסיבה לכך

אשמח לקבל רעיונות חדשים שלא ניסיתי עדין

תודה מראש

תומר

פורסם

חחחחח...

נתקת את הקודנית איך ? את הלוח ? עקפת חיבורים? הקוברה היה יותר מתאים לקרוא לה עלוקה לא קוברה.

יש יש צמה שהולכת מהצופר לתא הנוסעים, בהנחה שזו התקנה מקורית. ליד דוושת הבלם קצת למעלה ושמאלה אתה תזהה אותה. יש שם שמונה חוטים שהולכים לניתוקים מאחורי תיבת הפיוזים אתה תצטרך לפרק את התיבה מהמקום. ויש איפה שנמצא כיוון האורות ועמעם. מצד שמאל של ההגה תוציא את הפנל בדרך כל מאחוריו יש יחידת קליטה של הקוד גם שם תראה חוטים שחורים שיורדים למטה מאחורי הפיוזים תעקוף גם את זה. יש בדרך יציאות סרק לבלבל אותך אז תעקוב היטב. וישגם שני חוטים צהובים שפונים ימינה למפוח של המזגן הם מחוברים שם לצמה של המזגן. אם אני לא טועה כשאתה מניע יחידת המזגן נותנת הזנת חשמל לצופר.

פורסם

תודה רבה

ניתקתי את האזעקה כמו שצריך וראיתי שיש רילאי כפול שנתפס ליד המצבר הוא היה מלא קורוזיה ושבור החלפתי אותו והרכב מניע כמו שצריך

שוב תודה רבה

• תוכן חדש...