Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מידות המגבר 27*45 (כולל טרמינלים)

2. הרכב סיריון 2010

3. הרכב הינו ליסינג והמגבר אמור להיות מוסתר, לא כי אסור להתקין

אלא כי זה רכב שהולך לטיפול מידי 3 חודשים, ונשלח לשטיפה פעמיים בחודש.

כלומר בבאגז זה לא רלוונטי.

אף פעם לא יצא לי להתקין מגבר מיתחת לכיסא ומקום בתוך הדשבורד לא מצאתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה הבעיה להתקין מגבר במקום שרואים אותו אם זה מהשכרה?

אתה פוחד שיגנבו לך או שאתה פוחד שהאנשים שיטפלו לך ברכב ישמעו חזק ויהרוס משו?. או שאתה מסתיר את זה מהבעל בית שלך במקרה שזה השכרה מעבודה?

אם אתה פוחד שיגנבו אתה יכול להגיד להם לפני שאתה מביא לטיפול שיש לך מגבר והוא שלך לא? ואם זה על העיניין שישמעו לך בזמן התיקון אתה פשוט יכול לנתק שמה כמה דברים פשוטים שיגרמו לזה שלא ישמעוו ואז לחבר שוב :)

יש לי בבית סיריון לא נראלי שתמצא מקום אידאלי למקם מגבר שמה בלי שאפחד ממש ידע שיש לך מגבר ברכב

פורסם

1.ההתקנה הנסתרת היא שלא יגנבו בשעת טיפול/ניקוי, אין לי בעיה שישמעו, בכל אופן את הסאב אני ישאיר בבית לפני טיפול (יש לי מחסן קרוב לחניה), ואת העבודה אני מבצע, אני אחרי הרבה בניות.

2.הרכב ליסינג מטעם החברה, יהיה אצלי ב 3 שנים הבאות ומבחינת החברה אין בעיה להתקין כל דבר ואנשים עושים זאת, היד חופשיה.

(הם בראש פתוח זורמים על הכל אפילו תומכים בנסיעה בשטח וכו' העיקר שלא נאחר:wink: )

3.חשבתי על רצפה כפולה אבל התיבה של הסאב הזהvega8.gif גדולה וגם ככה משאירה ס'מ בודדים פנויים בבאגז

זה עדיין בגדר רעיון טוב שאני לא שולל רק צריך לבדוק אם גם המגש יסגר כי הבאגז ממש קטן ולא עמוק.

4.לגבי התקנה של מתחת לכיסא, אין לי בעיה להתקין אבל אני לא מודע להשלכות של זה

איזה כיסא ? מה במשך הזמן יקרה לחיווט אחרי הזזת הכיסה קדימה/אחורה תכופות?

להבריג ישירות לתחתית הכיסא? זה לא איזור גמיש מידי? הנוסעים מאחור לא יבעטו בו ? ימשכו חוטים? וכו'

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...