Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב אוטומטי עד 20,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

איבדתי את הצפון כבר מרוב מכוניות אפשריות ביד2 ודומיהם.

אשמח לשמוע מה דעתכם מבחינת אמינות, צריכת דלק, תקלות וכו'. מחפש רכב במסגרת התקציב המצויינת, גיר אוטומטי אם כי לא קריטי. נסיעות קצרות בלבד בסופי שבוע בתוך העיר, רצוי שיחזיק גם בנוסף נסיעות ארוכות אל מחוץ לעיר, שלא יתפרק כל כך בקלות, במידה ויוצאים מהעיר לאיזה טיול.

אממ מה עוד.. הידע שלי די מצומצם ככה שיותר מהדרישות האלו אין לי יותר מדי על מה להתמקד.

אשמח לשמוע דעות !

תודה :)

פורסם

אכן חשוב לי שיהיה כמה שיותר חדש (שנתון גבוה כמה שיותר), לגבי נפח המנוע, ממש לא משנה לי, לא מתכנן לסוע איתו מהר ויותר מדי.

תודה !

פורסם

אני מתכוון לנהוג בו לבד, מקסימום להסיע איתי עוד אדם אחד. ככה שטנדר, משאית, טריילר יורדים מהפרק.

תודה !

פורסם

אם אתה מחפש מכונית בסיסית, נטולת שכלולים ואביזרים (כאלו שיכולים להתקלקל ותיקונם יקר יחסית) אתה יכול להתמקד בדייהטסו שרייד ואולי גם בטיוטה סטארלט.

אם אתה מחפש מכונית קצת יותר מתקדמת, נוחה, בטוחה, מרווחת, מהנה לנהיגה ואפילו כזאת שנראית לא רע חיצונית, אתה יכול להתמקד בפיאט פונטו ספייס או בדייהטסו סיריון.

בכל מקרה, תבדוק טוב את מצבה של המכונית שאתה עומד לרכוש כי הרבה מהרכבים שעומדים למכירה בתקציב הזה נמצאים במצב תחזוקתי רעוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה דעתכם על פז'ו 206 ? אני חייב לומר שחשבתי עליו כבר המון זמן אבל שמעתי כל מני סיפורים על הגיר הבעייתי שלו.

אשמח לשמוע פרטים, תודה !

פורסם
מה דעתכם על פז'ו 206 ? אני חייב לומר שחשבתי עליו כבר המון זמן אבל שמעתי כל מני סיפורים על הגיר הבעייתי שלו.

אשמח לשמוע פרטים, תודה !

אשמח לשמוע את דעתכם,

תודה !

פורסם

לדעתי מדובר במכונית טובה. מה עוד אתה רוצה לדעת?

בשנתונים שנכנסים לך בתקציב אכן יש "בעיה" עם הגיר. ה"בעיה" נובעת משילוב של הזנחה מצד הבעלים (שלא תמיד נוהגים להחליף שמן גיר) ומכונאים שלא באמת מכירים את הגיר וממהרים לשלוח את הלקוח להחלפת גיר במקום לפתור את הבעיה נקודתית.

זה חוץ מהעובדה שלגיר האוטומטי הזה יש התנהגות מאוד מסוימת שאינה אופיינית לגירים אוטומטיים "טיפשים", שהישראלים אוהבים.

כל אלו הם, פחות או יותר, המקור לסיפורים ששמעת על הגיר האוטומטי של ה-206.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...