Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני נוסע על מאזדה 3 08 מהעבודה, במשך שנתיים וחצי.

השבוע הוצע לי לקנות את הרכב מחברת הליסינג "הרץ".

לקחתי את הרכב לבדיקה בדינמומטר.

בבדיקה נרשמו ליקויים בעלי משמעות גבוה- "תיקונים והלחמות לא מקוריות בעמוד ודופן אחורית, הוחלפה כנף שמאל".

בתאונה שגרמה להחלפת הכנף היה מעורב אופנוע. (אל תדאגו אין נפגעים בנפש)

רציתי להתייעץ איתכם בקשר למשמעות הליקוי, הן מבחינה מכנית והן מבחינה כלכלית?

כלומר מה האחוז שיש להפחית ממחירון הרכב, באת הרכישה?

בדיקת_רכב אסף.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אם יגיע שמאי מטעם הביטוח, סביר להניח שעל פגיעה כזאת הוא יפסוק ירידת ערך נמוכה יחסית.

מעשית, בשוק, הרכב הזה הוא סוג של חתונה קטולית. במיוחד לאור העובדה שהשוק מוצף במאזדה 3 בלי פגיעות בשלדה.

עצתי - קנה רק אם אתה מעוניין בחתונה קטולית לטווח ארוך (מאוד), ואם המחיר זול במיוחד.

סביר להניח ששני התנאים לא מתקיימים, לכן סביר להניח שאתה יכול לעבור הלאה ולחפש רכב אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במאזדה3 של ההורים שלי היתה תאונה די רצינית לפני שנתיים , שנראת די דומה לתאור של

התאונה הזאת.

השמאי של הביטוח קבע 10 אחוז ירידת ערך על תאונה שבה הפגוש , תא המטען וכנף ימין נמעכו כליל.

מזל שזה אוטו טוב שלא עושה בעיות שהם יוכלו לחרוש עליו עוד שנים רבות 8) .

לא יודע מה קבעו במקרה שלך אבל עם האוטו מתוכנן להמכר תוך שנתיים שלוש אז בוודאות לא כדאי.

פורסם

כשקונים אוטו ממקום העבודה, כמה נהוג לשלם מתחת למחירון?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

המשמעות היא במכירה ,העתידית שלך ,

אם האוטו טוב והמחיר מתאים לך אז תקנה . אתה מכיר את האוטו יותר טוב מהמכון בדיקה .

• תוכן חדש...