Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה להכליל? דבר בעד עצמך. יש בארץ המון אנשים הגונים וכמו בכל מקום יש גם הגונים פחות. אין מה לעשות, כדי לקנות משהו משומש, צריך להבין טוב מאוד מה אתה קונה ואז הסיכוי לרמות אותך קטן פלאים. כמובן גם הדרישות צריכות להיות ריאליות בהתאם למצב בארץ.

למה להכליל? כי זה 99 אחוז ממוכרי הרכב .

אתה כותב בעצמך -"צריך להבין טוב מאוד מה אתה קונה ואז הסיכוי לרמות אותך קטן פלאים"

אז את המבינים לא ידפקו... חבל שרוב האנשים הם לא מוסכניקים ....

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שקרנים של מספר ידיים ממש לא חשוב .

הרכב תקין. מתאים ונוח. מטופל . קח אותו וחבל לפשפש ביד אחת יותר או פחות .

מבחינתי, בן אדם ששיקר בקשר למס' הידיים(והדגש הוא על השיקר), הוא בן אדם שאני לא אקנה ממנו רכב.

בדיוק כמו מצב שבשיחת טלפון הבן אדם מציג את עצמו כבעל הרכב, אך בפגישה אתה פתאום מגלה שהרכב רשום על השם של אמא של החברה הכי טובה של סבתא שלו.

אם בשלב הזה בן אדם משקר, הסיכוי שהוא משקר בקשר לדברים נוספים הוא גדול.

בשתי רכישות הרכב שלי, השיחה עם המוכר וקבלת הרגשה חיובית ממנו הייתה לי לא פחות חשובה מבדיקת הרכב עצמו.

פורסם

בשתי רכישות הרכב שלי, השיחה עם המוכר וקבלת הרגשה חיובית ממנו הייתה לי לא פחות חשובה מבדיקת הרכב עצמו.

זה גם נכון.

למרות ש...

ברכב הראשון שלי, המריאה האהובה ז"ל, נקנתה מאדם שעשה רושם אמין מאד, כל כך אמין ש(הייתי שם עם אבא שלי, הבחור הכי ספקן שאני מכיר)אבא שלי לא לקח את הרכב לבדיקה, אלא הסתמך על המוכר.

מה שכמובן הסתבר כטעות. היה צריך לשפץ לו את הגיר, מסתבר, דבר שהמוכר "שכח" לציין במעמד. 5K ש"ח.

מעבר לכך, הרכב היה מצויין, שנה וחצי עם תקלה באלטרנטור וזהו, מלבד הגיר, ובכל זאת מדובר ברכב בן 7, כך שגם הגיר היה איכשהוא צפוי, ולא מפתיע.

בקנייה של המאזדה ראיתי תוצאות בדיקה של החברה (כן קניתי מליסינג. טוב לכם?)-לפי התוצאות האלה החלטתי לקנות אותו. הליקויים שתוארו שם תוקנו בצורה טובה. הרכב נשמע טוב, הגיב טוב, הכל היה בסדר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מבחינתי, בן אדם ששיקר בקשר למס' הידיים(והדגש הוא על השיקר), הוא בן אדם שאני לא אקנה ממנו רכב.

בדיוק כמו מצב שבשיחת טלפון הבן אדם מציג את עצמו כבעל הרכב, אך בפגישה אתה פתאום מגלה שהרכב רשום על השם של אמא של החברה הכי טובה של סבתא שלו.

אם בשלב הזה בן אדם משקר, הסיכוי שהוא משקר בקשר לדברים נוספים הוא גדול.

קניתי לא מעט מכאלו שעל ההתחלה התחילו לשקר , למרות זאת נתתי שחיטה כי הרכב היה עם פוטנציאל , הם נכנעים די מהר ומשחררים במחיר רצפה .

בכלל , כל דבר לגופו , יש אלף ואחד סוגי עסקאות , תלוי מי הקונה ומה רצונותיו .

פורסם

מר.פותח תרד-אתה מוכן להתחייב על שאסי,גיר מנוע ברכב משומש שאתה מוכר?

הרי מספיק שיכתבו בטופס בדיקה: מנוע שורף שמן או רעש במערכת תזמון, נקישות בהעברת הילוכים, מעיכות קצה שלדה אצל אמא של שלדה ואתה כבר חייב 500 ש"ח לקונה פוטנציאלי.

ישראלים הם לא שקרנים אלה מציאות מעוותת סביבנו ואנשים שבאים עם דרישות לא מציאותיות כאשר אין להם מושג מה זה מכונית ומאיזה זווית צריך להסתכל אליה. אגב בשביל אנשים כאלה יש מגרשי ליסינג בו בהם ניתן למצוא רכבים "שמורים" במצב "מצויין" במחיר מתאים לכל כיס.

• תוכן חדש...