Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי שאלה היות שאני כרגע בבעיה במציאת רכב למשפחתי :?:, יש לי 3 ילדים אחד על בוסטר ושני ילדים נוספים

בכיסאות תינוק, וראו איזה פלא כאשר מחפשים רכב רחב מספיק שכל שלושת הכיסאות ייכנסו מאחור - ממש קשה למצא כזה.:cry:

נא לא לשכוח שאני צריך גם תא מטען (עגלות לילדים) - לפחות איזה סטיישן מרווח משהו :?:.

התקציב שלי הוא - עד 90 אלף ש"ח (אני לא מעוניין ברכב דיזל ולא מעוניין ברכב שיכניס אותי להוצאות והרפתקאות)

הציעו לי - ביואיק רנדוו (אכן גדול מרווח כמו כל אמריקאית אבל כשיש תקלות - זה חלום בלהות) וגם צריכת הדלק יקרה

רנו גרנד סניק - זה ספר של הרפתקאות

קאיה קרניבל - המון מכוניות של דיזל וכמעט שאין בנזין

מאזדה 5 - באה בחשבון אבל אם אני משתמש במושב האחורי בכיסא אחד (אין בגאג' בככל) שלא לדבר על להכניס עגלות

סיטרואן - אני מפחד לגעת (לחשב של החברה יש כזו וכל היום היא במוסך)

אשמח אם תוכלו לעזור בבקשה.

שמוליק

פורסם

שמוליק כשאני חיפשתי משהו דומה,

פזלתי לכיוון הפוקוס [שהיא בין הרחבות בקטגוריה שלה אבל לא ממש זזה ].

אם אתה יכול להשאיל מחבר פוקוס ולבדוק אם כל הבוסטרים כיסאות נכנסים מאחורה.

אצלי בזמנו [כשהפוקוס היתה מהליסינג] נותנים דחיפה עם הדלת וזה נסגר,

לא אלגנטי אבל עובד.

היום יש לי את ה ראב 4 והוא די מרווח מאחורה.

טוב שם טוב משמן טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...