Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רב,

אשמח אם מישהו מאלו שמאחסנים שם במסגרת אם ההסדר עם מועדון החמש ייצור איתי קשר בפרטי בנושא, אני מחפש מקום אחסון :roll:

תודה!

ליאור.

היי ליאור בשבוע הבא אני שם בפגישה עם עורך הדין שלי . אני יודע שהוא מאחסן שם וגם המשרד שלו שם אני אשמח לשאול למענך.

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם

בבירור שעשיתי עם מישהו שמאחסן שם נאמר לי כי התשלום כעת עומד על 400 ש"ח לחודש (לא יודע האם כולל או לא מע"מ).

לא נמוך בכלל!

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מכיר מקום אחסנה לרכב עם מחירים יותר ריאליים?

התקשרתי לחניון מגדלי התאומים, מדובר ב 500 ש"ח לחודש לחברי מועדון ה 5 במקום 750 ש"ח !!!

נראה לי המון כסף, גם אם האוטו יעמוד ברחוב בשמש אפשר במחיר הזה לעשות לו צבע חדש כל שנתיים:wink:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

בחניון בהרצליה, במידה ואתה עושה במהלך 2011, מדובר ב-150 ש"ח בלבד לחודש לרכבי אספנות.

לפרטים:

רח’ רמב”ם 1 הרצליה

מרפאות הרצליה

טלפון 03-5170382 (ויקטור: 054-7207715)

www.centralpark.co.il

בהצלחה8)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...