Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

?port forwarding from win7 to xp virtual PC

DrorZi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה קשה, חיפוש בגוגל מצא הרבה ששואלים את זה אבל עדין לא איתרתי את הפתרון לזה

האם מישהו נתקל בזה ?

כן אני יודע שהשאלה פינתית ורובכם מגרדים את הראש, אבל אולי, רק אולי מישהו עשה את זה.

WIN7 מסוגל להריץ XP כמכונה וירטואלית

הבעיה שה XP יושב מאחורי NAT של ה 7 (בדיוק כמו שהמחשב ברשת הביתית יושב מאחורי NAT של המודם ראוטר שלכם!)

בראוטר הביתי הפתרון קל, יש טבלה של forwarding

איפה ב 7 אני אומר לו למשל שכל מה שמגיע למחשב על PORT 80 שייך למכונה הוירטואלית?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני לא מכיר דרך לקנפג כזה דבר, מה גם שאתה מדבר על הNAT שהVPC עושה ולדעתי הם לא מימשו port forwarding לפחות לא קונפיגורציה שלו.

כמה אופציות שעולות לי לראש לפתור את זה:

1. תעבוד עם brigded networking ותן למכונות הVM שלך לקבל IP מהראוטר - ובראוטר אתה יודע להסתדר.

2. תנסה אולי בעזרת client של upnp לפתוח פורטים מול הGW של הNAT במחשבים הוירטואלים, סיכוי קלוש שזה יעבוד.

3. יש תוכנות דוגמת winrelay, tcpbouncer וכו' שאתה יכול להריץ על הHOST והוא יעביר את התקשורת לVMים,

על אותו עיקרון אתה יכול לפתוח שרת SOCKS על הHOST ולהקים reverse tunnel, למעשה זה אותו פיתרון רק בכלים אחרים.

4. תעבוד עם host-only networking בין הVMים לHOST, ואז תגדיר ICS (Internet Connection Sharing) בין הכרטיס רשת האמיתי לזה של VirtualPC, בצורה הזאת אתה עובד עם הNAT של וינדוס ואותו כן אפשר לקנפג כמו שאתה רוצה:

תגיע לProperties של הכרטיס רשת שעובד מול האינטרנט, תעבור לTab של Sharing ושם תפעיל את ICS, ואז יש לך כתפור Settings שמאפשר לך להגדיר Port forwarding מול הרשת הפנימית.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

המון תודה על התשובה המפורטת.

אני חושב שאת ה NAT עושה המכונה האמיתית ולא הוירטואלית כמו שכתבת, אחרת זה לא יעבוד

(המכונה האמיתית היא כמו הראוטר שלך בבית, והרי הראוטר הוא זה שמריץ את ה NAT ולא המחשב שמאחוריו)

פתרון ראשון, מעניין מאוד, לא ישים לבעיה שאני עומד מולה כי זו רשת אירגונית ויש לי רק IP אחד בלי אפשרות לשחק עם הראוטר.

פתרון 4 כנראה מסתדר עם הצעה שראיתי גם בגוגל אבל לא הבנתי אותה עד הסוף וזה עשה לי סדר, אז היא המובילה כרגע תודה רבה ונראה אם זה יעבוד :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כוונתי בVPC הייתה התוכנה של VirtualPC שהיא כמובן רצה על הHOST.

מה לגבי אופציה 3 ? היא הכי פשוטה ליישום בלי כמעט שינויי קונפיגורציה.

הרעיון הוא אפליקציה פשוטה שמאזינה על פורט 80 (למשל) במחשב הHOST וכל פעם שמישהו מתחבר הוא פותח חיבור מול המחשב בVM בפורט 80 ובעצם מעביר את המידע מצד לצד.

בשורה התחתונה זה יעשה את מה שאתה רוצה, החיסרון הוא למשל בהמחשב בVM יראה תמיד את החיבורים כאילו הם מגיעים מהHOST ולא מכתובות הIP האמיתית שפנתה.

בשביל שרת WEB, הייתי אומר שזה לא מומלץ (כתובות IP אמיתיות זה משהו רצוי מאד בלוגים)

ד"א, עם תעבוד עם לינוקס בתור HOST יהיה לך מאד מאד פשוט לעשות את זה, iptables אוכל כאלה דברים בלי מלח

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...