Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכולם,

אני מחפש רכב עבור חברה שלי, משהו קטן ובטיחותי, שיהיה גם נחמד לנהוג בו.

אין שום בעיה עם גיר ידני, אלא אם כן יש דגמים ספציפיים שיש לאוטומט בהם יתרונות (יש דברים כאלה?).

בכל מקרה, חשבתי על 206 XS, פאביה חדשה 1.2, פונטו EVO החדשה (במבצע של 85 אלף), ודומותיהן (אפילו קפצה לי לראש 147, אבל לא בטוח שזה רעיון טוב :p)

יש למישהו המלצה? בעיקרון אם זה משומש אני מעדיף לא לעבור 50-60 אלף ש"ח, על חדש אפשר למתוח קצת יותר עד 100K פלוס מינוס.

בתודה לעוזרים,

יובל

יובל.

פורסם

יש מבצע על פולו של VW (מבצע מלאי סוף השנה) ידני - 88 אלף לא כולל צבע/רישוי

סוזוקי אלטו ידני - נחמד, נסיעה לא נוחה במיוחד, חסכוני, לא הכי בטוח, זול, יפני, 3 שנות אחריות, חיים קלים לבחורה בחנייה :)

סקודה פביה ספורט ידני - נראה לי הרכב הכי מהיר בתקציב שלך

פורסם

סוזוקי אלטו ידני - נחמד, נסיעה לא נוחה במיוחד, חסכוני, לא הכי בטוח, זול, יפני, 3 שנות אחריות, חיים קלים לבחורה בחנייה :)

תודה על התגובה,

האלטו די נפסלה כי היא נראית די סתמית, הייתי רוצה משהו שגם אפשר להנות ממנו

VW זה אופציה, אבל אני מעדיף להימנע ממנה אם יש אלטרנטיבות, מה גם שהייתי במחיר הזה הולך כבר על הפאביה 1.2.

מה דעת חברי הפורום על הפונטו EVO במבצע? עגלה מידי? אולי ה-206 היא הפיתרון האולטימטיבי?

יובל.

פורסם

אם תמצא XS שלא מילד ועם ספר טיפולים מסודר,תלך עליו,אחלה רכב,מהנה מאד לנהיגה,אחיזה טובה,נראה טוב,ותחסוך די הרבה כסף על משהו כפול במחיר ושיתן פחות הנאה.

פורסם

פיג'ו 107?

נסעתי ברכב שממנו הוא נולד - הטויוטה AYGO וממש ממש אהבתי, רכב חמוווד :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הלכתי היום ראיתי את ה c3 החדשה היא עולה 100 אלף על הכביש והיא ניראאת מצויין ומביפנים ביכלל מהמממת שווה תבדיקה

פסלתי אותה בגלל גיר אוטומטי מהסוג הישן, להם יש רק חסרונות, אולי היתה אופציה מאוד נחמדה אם היו מביאים ידני.

יובל.

פורסם
פאביה 1.2 ספורט ידני

105 כ"ס , 1.2TSI

98K

לא תמצא משהו עדיף. 8)

אוטו אדום, גג לבן.

בעיה אחת, לא יכולים אפילו לרמוז לי מתי יימסר הרכב, נשמע כאילו זה יקח איזה חצי שנה, אני לא אוהב לקבל החלטה ואח״כ לקבל כמה חודשים להרהר.

יובל.

פורסם
בעיה אחת, לא יכולים אפילו לרמוז לי מתי יימסר הרכב, נשמע כאילו זה יקח איזה חצי שנה, אני לא אוהב לקבל החלטה ואח״כ לקבל כמה חודשים להרהר.

כן, שמעתי שיש בעיה של מחסור במנועי TSI בכל אירופה וההזמנות מתארכות מאוד...

פורסם
הפונטו איבו זה דיל מצויין רכב יפה מאובזר בסופר נדיבות ולחברה שלך המנוע יספיק:wink: לך זה כבר סיפור אחר.

ככל כנראה, C1 ופונטו מובילות, אלא אם כן יצוץ משהו מעניין בשוק המשומשות

בקרוב נסיעות מבחן, מכיון שאין עדיין C1 ניסע על 107...

יובל.

פורסם

מה זאת אומרת מבצע סוף שנה? אני אישית בדקתי ואין רכבים כבר במלאי. והמסירות מוערכות לכיוון סוף ינואר.

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם
פסלתי אותה בגלל גיר אוטומטי מהסוג הישן, להם יש רק חסרונות, אולי היתה אופציה מאוד נחמדה אם היו מביאים ידני.

מנסיון. אם תתעקש יזמינו לך C3 ידנית. תנאי ההזמנה שונים, אתה לא יכול לבטל אותה,במקרה של ביטול אתה נפרד מ 10K ש"ח מקדמה, ומן הסתם מועד המסירה ארוך (כ 3 חודשים מיום ביצוע ההזמנה).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...