Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר נכנס למצב Protection

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי סאב JL AUDIO 12W6 מחובר למונובלוק JL AUDIO 500/1 V2. בעצמת קול גבוהה מגבר נכנס לPROTECTION. גם האורות מהבהבות. האם קבל יעזור? ואם כן ראיתי בEBAY קבלים של 20-24V האם קבל כזה יתאים לTOYOTA COROLLA?

פורסם

קבל עשוי לעזור, ועליך להיסתכל בעיקר על קיבולו של הקבל כי קבלים שנמכרים כחלקי אודיו לרכב מותאמים למתחים שיש בו.

ככל שקיבול הקבל גבוהה יותר הוא נחשב חזק יותר ובד"כ גם יקר יותר.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אני מעריך שתראה הבדל אם כי לא בשמיים. קח בחשבון שבלי קשר לקבל, כנראה שאתה דורש ביצועי זרם גבוהים מהמערכת וזה משפיע ישירות על מע' החשמל ברכב. הוספת קבל כזה או אחר אולי תעזור אבל המשמעות היא שכל מי שמפעיל את המערכת (מגבר, קבל, מצבר, אלטרנטור) למעשה יעבדו קשה יותר.

בנוסף, יכול גם להיות שהיגעת לקצה היכולת של המגבר והוא פשוט מגן על עצמו ואז המשמעות היא שאף קבל לא יעזור.

פורסם

שבוע טוב

לפי דבריך אני מניח שקבל יעזור אך ורק אם הוא יורכב במקביל לחיזוק חוטי המתח מהמצבר לאלטרנטור ולמגבר

בנוסף לחיזוקי חוטי המינוס

כמו כן קבל זה לא דבר יקר ואני לא ממליץ להזמין מחו"ל

קח בחשבון שבמידה ואתה רוכש קבל מבעל חנות הוא יבוא לקראתך במחיר ההתקנה כולל מחיר החלפת כבלי המתח ברכב ובנוסף תקבל אחריות על הקבל

אני יודע שמקובל לחשוב שקבל לא מתקלקל אז אני שוחט פה עוד פרה ומודיע שאני אישית כבר פסלתי די הרבה קבלים "שהתקלקלו" מכל מיני מותגים (ידועים יותר וידועים פחות)

או שלא נטענו או שהשמן נזל מתוכם או שלא פרקו וכ"ו

מקווה שזה עוזר לך להחליט

דרור

• תוכן חדש...