Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז זה הסטאפ שלי בשביל ידע כללי:

מערכת פיוניר 5250

רמקולים 9*6 פיוניר 350W

מגבר לרמקולים לא יודע איזה

מונובלוק לסאב

סאב אוופר כפול אייפוניקס שתי סלילים כל סליל 4 אום כרגע הסאב יורד ל-1.

אין קבל ואין חוט פלוס עבה(בתהליכי סידור..)

טוב אז לבעיה , ברגע שאני בווליום גבוהה הסאב דופק והכל אין שום דבר מיוחד. אבל ברגע שאני בווליום נמוך ואפילו באפס ווליום יוצאים לי באסים מהסאב אוופר שלא קשורים לכלום .. זה נישמע לפעמים כמו מיקרופון שמניחים על משהו .. אין לי תיאור יותר טוב מיזה.

כל החיבורים בסדר וניסיתי עם שתי כבלי RCA ועדין יש את הבעיה.

ודרך אגב עם זה קשור במערכת אני חותך על 125HZ..

והמינוס מוברג לפח של האוטו מתחת למושב האחורי..

יש למישהו רעיון לפתרון ? אולי בגלל שאין קבל או בגלל שהוא לא מקבל מתח טוב עקב חוט דק ?

שבת שלום!

פורסם

קודם כל חיתוך בתדר 125 הרץ לסאב זה גבוה, מאוד גבוה. אפילו לרמקולים זה יחסית גבוה.

תוריד את החיתוך קודם כל לתדר 63 לדעתי יהיה לך הטוב ביותר (וכמובן את הרמקולים שלך בחפיפה כלפי מעלה).

מצד שני, הרעשים שאתה מתאר זה לא משהו תקין, לא משנה באיזו נקודת חיתוך אתה נמצא.

אני מציא לך לבדוק את החיבורים למגבר שלך מבחינת מתח (חיווט בריא ולא דק מדי, נקודת מינוס משופשפת מצבע שמהווה בידוד חשמלי וכ'ו)

בנוסף, אני ממליץ לך לסאבים להשתמש בכבל בריא ועבה יחסית שהוא כבל מתח (8 גייג') אני מתכוון בין הסאבים עצמם בתוך התיבה ומהתיבה למגבר.

בנוסף, שים לב לרמת הגיין שלך במגבר, אולי גבוה מדי ויוצר אצלך רעשים.

תנסה את הדברים הללו ותחזור אלינו עם תשובה.

בהצלחה ושבת שלום וחג שמח! =]

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...