Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סדאן\ספורטבק עד 550K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אומר שה-s4 היא מכונית ספורט.

אני דיברתי על משהו קצת יותר מבוגר, אבל עדיין לא ה-S קלאס או משהו בסגנון.

אני אכן אלך שנית לסוכנות של אודי ואברר פרטים נוספים אודות הS4,A5 ו A7.

פורסם

שמע.

אני יודע שפסלת, אבל עם כל פיסת מידע שאתה מוסיף אני חושב יותר ויותר שה-CTS היא בשבילך. ה-CTS-V נכנסת לך לתקציב ומברור שעשיתי בזמנו עולה ביבוא אישי 550K. אין יותר bang for buck מזה. אני נהגתי על דגם ה-3.6 ליטר וזו מכונית מעולה.

פורסם
הCTS מכוערת בעיני, טעם אישי.

.

למה להמליץ לו על רכב שהוא מכוער בעיניו? הייתי מתבאס להוציא חצי מיליון ש"ח, וגם עשירית מזה, על רכב שבעיני הוא מכוער לא משנה כמה טוב הוא.

פורסם

תודה על התגובות.

לפי דעתי הA4 נראית טוב יותר מאשר ה-C וA5 מעודנת יותר.

מבחינתי ה-C קלאס ירדה מהפרק.

מה אתם אומרים על הונדה אקורד קופה?

אני יודע שזאת שאלה מוזרה ואולי מצחיקה גם לאחר שדובר על רכבים שעולים הרבה יותר, אך אהבתי מאוד את העיצוב.

אם מישהו נהג על האקורד קופה ויכול להגיד לי מה הביצועים שלה, ההתנהגות כביש וכמה מקום יש בשורה האחורית אני אשמח.

פורסם

בכמעט כל מובן (חוץ מהעיצוב, שאהבת) האקורד תהיה נחותה מכל המכוניות המדוברות. מצד שני, היא גם תעלה פחות מחצי מכל אחת מהן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
alfa 169

תתחדש

ה169 כנראה לא תצא כ"כ בקרוב.

יש למישהו פרטים יותר מדוייקים לגבי האקורד קופה? ראיתי אותה כמה פעמים נוסעת והיא משכה את תשומת ליבי.

פורסם

מה אתם אומרים על הונדה אקורד קופה?

אני יודע שזאת שאלה מוזרה ואולי מצחיקה גם לאחר שדובר על רכבים שעולים הרבה יותר, אך אהבתי מאוד את העיצוב.

אז עכשיו עברנו לקופה.? רכב מעט קלסטרופובי עם מרווח רגליים מצומצם מאחור ,ונטול יומרות ספורטיביות.

אם כבר אקורד אז סדאן מנוע 2400 ברמת גימור אסקיוטיב,ואם כבר לחסוך במחיר אז אתה יכול להביא

אחת שמורה מודל 09 במחיר של באזור 160K יופי של דיל למשומשת.

פורסם
אז עכשיו עברנו לקופה.? רכב מעט קלסטרופובי עם מרווח רגליים מצומצם מאחור ,ונטול יומרות ספורטיביות.

אם כבר אקורד אז סדאן מנוע 2400 ברמת גימור אסקיוטיב,ואם כבר לחסוך במחיר אז אתה יכול להביא

אחת שמורה מודל 09 במחיר של באזור 160K יופי של דיל למשומשת.

הבנתי, ירדתי מהאקורד קופה.

אקורד סדאן לא באה בחשבון, זאת תיהיה ירידה ברמה מהרכב הנוכחי שאני נוהג בו כרגע שמשמש גם את אשתי, במוו 330 קופה.

כנראה הבחירה שלי בסוף תיהיה בין הA5 ספורטבק לA7, עם עדיפות לA7 כי היא שווה לטעמי את ההוספה של כמה עשרות אלפים.

כמובן שקודם אנהג עליה ולא אקנה ללא נסיעת מבחן.

פורסם

עדיפות מוחלטת ל-A7 ,היא יושבת על פלטפורמה של A8 ומאובזרת באותה רמה עם עיצוב ספורטיבי כמו שאתה אוהב.

היא רמה מעל ה-A5 ספורטבאק,אם אתה מעוניין לעלות ברמה עוד יותר כאופציה נוספת הייתי ממליץ לך לבדוק

יבוא אישי של פורשה פאנאמרה 3.6 ליטר ברמת גימור לוקסרי מודל 09 משומשת ,מדובר באחד מרכבי הספורט\סדאן

המרשימים והאיכותיים ביותר שמסתובבים להם בכבישי ארצינו.

פורסם

זה נראה כאילו אתה נעול על AUDI ולא יעזור בית דין.

כך שאין מה לכוון אותך אחרת.

לדעתי הA7 באמת נראית/נשמעת נחמדה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...