Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מכשיר שמיוצר בחו"ל דרך היבואן כאן בארץ (במכשיר משתמשים בעלי מקצוע בתחום מסויים שבינתיים אני לא רוצה לפרסם). מסתבר שבדף המוצר באתר היצרן באותיות קטנות היה רשום שגיסת התוכנה שלו היא בטא (גירסא שעדיין בפיתוח).

למכשיר יש תקלה שבמצב עבודה מסויים הוא מראה תוצאות הזויות ואני דווקא צריך את מצב העבודה הזה. היצרן אומר שזה באג בתוכנה. למכשיר יש תעודת כיול (שאמורה להוות הוכחת מהמנות שלו, כבר הספקתי להסתמך על כך, טוב שבצד השני יושבים אנשים שמבינים משהו ואמרו לי שהתוצאות לא הגיוניות).

פניתי ליצרן ושאלתי מתי הם אמורים לתקן את הבעייה, הם אומרים שלא יודעים. כסף לקחת הם יודעים, לתת תעודות כיול על גירסת בטא שלא מתפקדת בגלל באג גם, אבל כאשר צריך לתקן הם פתאום לא יודעים.

מדובר על יצרן בחו"ל, שאמור להיות מכובד. בינתיים אני לא רוצה לציין את שם היצרן וסוג המכשיר.

אני כרגע נימצא במצב שיש לי מייל מהם שהם אומרים לי שהתקלה שציינתי היא בגלל באג בתוכנה. שאלתי מתי אני יקבל תיקון, הם אומרים שלא יודעים. לא דרשתי מהם עדיין כלום ולא האשמתי אותם עדיין בכלום.

אשמח לקבל המלצות מה אפשר לעשות בנושא.

הבעייה דומה נניח למקרה אם הייתי קונה מכונית וההגה לא היה עובד.

עריכה: בינתיים היבואן יספק לי מכשיר תחליפי. אני רוצה לציין שהיבואן מצידו ממש בסדר ונענה לכל הבקשות שלי.

זו דוגמא לשירות באמת טוב. אני שמח שהזמנתי את המכשיר דרך היבואן ולא ישירות יצרן. אז הייתי צריך להתנהל מול היצרן ישירות ולפי מה שיצא לי להתעסק איתם, הם די ביורוקרטיים, אולי ככה רק עם הלקוחות הפרטיים, אבל עדיין לא רמה שהייתי מצפה מיצרן מערבי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...