Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירון רכב מודפס חדש יופץ בישראל בקרוב. מדובר במחירון של יד2.

מה אתם חושבים על הצעד הזה - האינטרנט עובר לדפוס! ולא כמו שאנחנו רגילים שהדפוס עובר לאינטרנט.

מה זה יעשה לשוק היד שניה, מה יהיה הצעד הבא של מחירון הרכב - לוי יצחק?

מה אתם חושבים?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בטוח עד כמה הוא יהיה רלבנטי, בהתחשב בעובדה שחברות ביטוח ושאר גופים פיננסיים נכון להיום מתייחסים רק למחירון לוי יצחק בבואם לתמחר רכב. בינתיים, רק בנק מזרחי-טפחות עבר לעבוד בלעדית עם יד2 וזה אכן צעד מבורך, אבל זה עדיין לא מספיק.

איך שלא יהיה, אני מאחל להם בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני חושב שזה רעיון מבורך. אני מקווה שהצעד יתרום לחיזוק המחירון מול הגופים הרשמיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה יד2 אימצו את הפורמט של לוי יצחק אחרי שהם כל כך יצאו נגדו:

- מוציאים מחירון מודפס ובמקביל ממשיכים לטעון באתר שלהם שהפרינט מת

- טענו נגד מחירון חודשי והתעקשו שרק מחירון יומי מחובר לשוק - ועוברים בעצמם למחירון חודשי

וזה רק חלקי. כלומר, יד 2 פשוט מנסים להשתוות ללוי יצחק. במקרה הזה, אני מעדיף ללכת על המקור שפועל כבר מלא שנים ולא על חיקוי שעדיין לא הוכיח את עצמו.

פורסם
אני לא בטוח עד כמה הוא יהיה רלבנטי, בהתחשב בעובדה שחברות ביטוח ושאר גופים פיננסיים נכון להיום מתייחסים רק למחירון לוי יצחק בבואם לתמחר רכב. בינתיים, רק בנק מזרחי-טפחות עבר לעבוד בלעדית עם יד2 וזה אכן צעד מבורך, אבל זה עדיין לא מספיק.

איך שלא יהיה, אני מאחל להם בהצלחה.

המשפט הנ"ל אומר הכל.

מבחינתי, בתור קונה, אני לא מכיר את המחירון הזה שנקרא YAD2.

אני לא מוכן אפילו לשמוע על התפשרות של ממוצע המחיר של YAD2 ולוי יצחק - זה פשוט לא ריאלי מבחינתי.

כל ההתעסקות הזו במחירון YAD2 מיותרת, לפי דעתי.

פורסם

הם יתפסו בחברות הביטוח ושות' רק אם ישמרו ערך גבוה לחברות הליסינג.

מצד שני, אני משוכנע שבעת פיצוי הם ירצו תמיד לתת לפי המחירון הנמוך...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

העובדה שיש 2 מחירונים עושה את כל העניין של מכירה/קנייה לסיפןר אחד מצחיק.

כשמכרתי את השרייד שלי וביקשתי מחירון לוי יצחק (5500) אז אנשים אמרו לי מה פתאום ואיך אני מעז ! רק בגלל שבמחירון של יד2 הוא 4500 אז הם הולכים לפיו.

- בדיעבד הייתי מוכר את הגרוטאה הזאת גם ב2000 אם מישהו היה רציני מספיק.

ואז כשבאתי למכור את הסקודה (בסוף לא נמכרה, אלא הועברה לחבר טוב) אז המחירון בלוי יצחק היה מספר כלשהו שאני לא זוכר, אבל נמוך יותר מהמחירון של יד2, נחשו לפי איזה מחירון רצו לקנות ? :wink:

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

כן או לא להשתמש במחירון הוא פונקציה של פוזיציה - חברות הביטוח ילכו למחירון שנותן להם יתרון, קוני רכב ילכו לזה שמוריד מחיר ומוכרים ילכו לזה למעלה מחיר.

זה שיש אלטרנטיבה זה כבר טוב, מה יותר משקף שווי אמיתי זה כבר משהו אחר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
המשפט הנ"ל אומר הכל.

מבחינתי, בתור קונה, אני לא מכיר את המחירון הזה שנקרא YAD2.

אני לא מוכן אפילו לשמוע על התפשרות של ממוצע המחיר של YAD2 ולוי יצחק - זה פשוט לא ריאלי מבחינתי.

כל ההתעסקות הזו במחירון YAD2 מיותרת, לפי דעתי.

בתור מוכר אתה תרצה גם תרצה לשמוע על המחירון הנ"ל אם הוא פועל לטובתך.

עד שמצאתי פראיירית שהייתה מוכנה להתחיל לדבר ממחירון לוי יצחק יצאה הנשמה.

פורסם

2 מחירונים רק עושים בלאגן בשוק. מישהו מהם בסוף ייכנע ואני מהמר שזה יהיה יצחק לוי מכיוון שהעתיד נמצא באינטרנט. בכל מקרה המחירון היחיד שקובע הוא זה שלפיו הולכים חברות הביטוח ושאר הגופים הפיננסיים, וזה ממש לא משנה אם אתה מוכר או קונה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זה טוב והגיוני שיש תחרות במחירונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
2 מחירונים רק עושים בלאגן בשוק. מישהו מהם בסוף ייכנע ואני מהמר שזה יהיה יצחק לוי מכיוון שהעתיד נמצא באינטרנט. בכל מקרה המחירון היחיד שקובע הוא זה שלפיו הולכים חברות הביטוח ושאר הגופים הפיננסיים, וזה ממש לא משנה אם אתה מוכר או קונה.

מחירון יצחק לוי נמצא גם באינטרנט (ב winwin) אך בניגוד ליד2 השימוש בו עולה כסף (שיחת טלפון).

• תוכן חדש...