Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל מה גם וגם?

שאתה עושה חיתוכים מהרדיו שלך אתה מקבל כבר את האות חתוכה ומעובדת לתוך המגבר שלך.

מה שכן כיוונים ברדיו מדוייקים יותר ממגבר.

חלק מהרדיו דיסקים לא שומרים את ההגדרות של הקרוס והTC אחרי שהמצבר של הרכב נותק - למשל אחרי ביקור במוסך...

הגנה כלשהיא על הרכיבים בצורה קצת יותר קשיחה דרך המגברים (אם אפשרי) לא בהכרח תהיה רעיון כל כך גרוע...

אם המכשיר שומר על ההגדרות שלו אחרי ניתוק מצבר (לא מדבר כרגע על תחנות רדיו) אז אין שום סיבה באמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, ה 880 הוא idiot proof, כאשר מנתקים מצבר ההגדרות מתאפסות לתדרי חיתוך מאוד גבוהים, לא ייגרם נזק בהפעלה הראשונה.

kickerl7, זה נראה כאילו אתה לא ממש מבין איך לעבוד אקטיבית, ולפי איך שאתה מתאר את הדברים אני חושש שבקרוב תשלח את הרמקולים שלך לעולם שכולו טוב.

אני מציע לך בחום להגיע לאחד המפגשים שם יעזרו לך לכוון את המערכת. מאוד קשה להסביר מעל גבי הפורום איך לכוון את המערכת, בטח כשאפילו לא ברור לך איך לכוון את הגיין במגברים ואתה שואל אם לנטרל את הפילטרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כבר ראיתי אידיוטים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה רוצה לשתף אותנו במשהו? :wink:

מה? כמו מישהו שניסה לחבר רמקול 3WAY לHU כזה בגלל שהרמקול הוא 3WAY... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם
אני מציע לך בחום להגיע לאחד המפגשים שם יעזרו לך לכוון את המערכת. מאוד קשה להסביר מעל גבי הפורום איך לכוון את המערכת, בטח כשאפילו לא ברור לך איך לכוון את הגיין במגברים ואתה שואל אם לנטרל את הפילטרים.

אני מגיע למפגש שיהיה ביום שבת ! אני מאוד מעוניין לחבר באקטיבי את ROCKFORD FANATIC-X 70RMS (את הטוויטרים החלפתי ,שמתי טוויטרים של Hybrid Ovation ) .

מערכת ברשותי :

ALPINE 9887

, HIFONICS BRUTUS(mono D-class 1200W) , HIFONICS ZEUS(a\b class 4-chanal * 85RMS) , HERZ ES-300 , ROCKFORD FANATIC-X , BOSS 2F .

אני צריך מישהוא שיעזור בכיוון מערכת לסאונד טוב ... מי יכול ? מי יהיה במפגש סאונד בר"ג ???

פורסם

אני עם היי אנרג'י אקטיבי.

אצלי חתוך טוויטר ב - 3.15 על סלופ 12

מידבאס 63 על סלופ 6 ו3.15 על סלופ 12

סאב 50 על סלופ 18

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אחלה חיתוכים

תוסיף לזה משהו בין 1.8 ל 2.3 מילישניות לצד שמאל בהגדרות TC ואתה מסודר :-D

- אל שתכח שפאזות וסלופים יכולים להשתנות מרכב לרכב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...