Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בחיפושים אחר פג'ו 206 בסביבות ה-45 אלף ש"ח

היום ראיתי אחת שנת 2006, קילומטרז' נמוך (77 אלף) 1400 ידנית נראת במצב מעולה עם סן-רופ

לקחתי אותה למכון בדיקה, ושם אמרו לי שהרכב עבר תאונה (המכסה מנוע הוחלף) ועל דלת הנהג יש עיקום בפח (שאפשר לחיות איתו)

גם על המכסה מנוע יש כל מיני "שקעים" אם מסתכלים על הרכב מזוית, בעל הרכב טוען שאנשים התיישבו על המכסה מנוע וזה מה שקרה, אלה דברים קוסמטים שפחות מפריעים לי.

אך בבדיקה עצמה נמצאו הליקוים האלה במנוע: (אני מצטט)

"רעש מערכת תזמון ושסתומים, נזילות שמן קלות, סימני שריפת שמן, קצת קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, רצועה פגומה, לטפל במערכת קירור, סיבובי מנוע לא יציבים, לטפל במערכת הזרקה, לתאם מנוע"

האם אלו דברים חמורים? או משהו שטיפול של 2000-3000 שקל יכול לפתור?

המחירון של הרכב הוא 46-47 והורדתי את המוכר ל-44 בהתחשב בדפיקות, ובליקויים שנמצאו במכון בדיקה.

האסטטיקה והפחחות של הרכב פחות מפריעים לי, אני בעיקר דואג למצב המכני.

מה אתם אומרים?

תודה רבה!

פורסם

אלו לא בהכרח דברים חמורים, וסביר להניח שרובם בגדר כסת"ח של מכון הבדיקה.

האם מדובר ברכב שטופל באופן סדיר? יש ספר טיפולים מסודר? באיזה נוזל קירור השתמשו?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ככ חשבתי, שבמכון בדיקה פשוט יורדים לפרטים קטנים בשביל הכסת"ח.

יש טיפולים באופן יחסית סדיר, במוסך מורשה של פג'ו.

לגבי הנוזל קירור אין לי מושג, גם לא נראה לי שלבעל הרכב יש מושג, האם זה קריטי?

פורסם

אם הוא טיפל רק במוסכים מורשים אז כנראה שמדובר בנוזל קירור מקורי, שזה מצויין. השאלה היא אם בין טיפול לטיפול הוא (או חאפר אחר) שיחקו עם מערכת הקירור ואז...

ליתר ביטחון, אתה יכול לגשת למוסך שאתה מכיר ולבקש שיעיפו מבט על המנוע. אני לא חושב שימצאו שם משהו חריג, אבל למען השקט הנפשי שלך כדאי שתעשה זאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...