Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו בכל רכב VAG שמכבד את עצמו גם אצלי הריפוד שעל הדיפונים של הדלתות התחלית ליפול. לא הוא לא רק נהיה רפויו הוא התחיל ליפול ולחשוף חומר חום דביק ומגעיל.

לפני כמה חודשים החלטתי לתקן את המצב, תיקנתי ,אך לא הייתי לגמרי מרוצה מהתוצאה במיוחד בדלת של הנהג אז אתמול החלטתי לבצע את העבודה מחדש.

לפניכם תמונות של דלת הנהג, אני יודע שיש מקום לשיפור בכל מקרה אשמח לשמוע מה דעתכם.

אני רוצה לציין שהעבודה בוצעה ללא פירוק החלק המרופד מהדיפון מתוך חשש שלא אצליח להחזיר אותו למקום. בנוסף בניגוד לגולף הבד שנושר לא משאיר מאחורה רק את הספוג שלו אלא גם בד נוסף שמאחורי הספוג כנראה.

CIMG1529.jpg

CIMG1528.jpg

CIMG1530.jpg

פורסם

אחת מנוקדות התורפה של ריכבי VAG היא באמת התרופפות של רפודי הדלת.

תוצאה יפה מאוד ידידי.

תוכל לפרט קצת יותר איך הדבקת את הריפוד חזרה למקומו מבלי לפרק?

בברכה,

עידן.

פורסם

קודם כל תודה. החלק מרופד במקור רק עד סוף התעלה. הריפוד לא נכנס בין החלק המרופד לשאר הדיפון כמו בגולף. ולכן פשוט אחרי שהדבקתי את הבד השארתי חלק נוסף שדחפתי לתעלה במאצעות שפכטל חדש ונקי.

פורסם

יש את הבעיה הזאת גם ב VAG היותר ישנים גולף/פאסט מ 97,לא מבין מה הבעיה הייתה להדביק את הריפוד או לעשות אותו בצורה שונה אולי בדור החדש,אגב לפי דעתי עשית עבודה יפה.למה אתה חושב שיש מקום לשיפור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שיש מקום לשיפור משום שזה לא לגמרי חלק (לא כל כך רואים זאת בתמונה).

לגבי מה הבעיה להדביק את הריפוד, נראה לי שזאת בעיה שמופיעה בארץ, ובכללי במזג אוויר חם. בכל מקרה שמתי לב שבזמן האחרון יש יצרנים שהתחילו לוותר על החלק המרופד (יודאי, פורד לדוגמא).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, גיליתי שהדבק שהשתמשתי בו כנראה לא יחזיק מעמד בחום של הקיץ וכנראה שאלץ לעשות את זה מחדש. הצעות לדבקים יתקבלו בברכה אף על פי שכבר יש לי רעיון במה להשתמש.

התיעצות נוספת: אני שוקל לפרק את החלק האמצעי הפעם. מה אתם אומרים אם "אגלח טיפה את ההלחמות פלסטיק שמאחורה באמצעות דרמל , ולאחר מכן אשתמש בדבק אפוקסי על מנת להדביק חזרה במקומות ש"גילחתי" כדי לפרק זה יחזיק מעמד? קראתי בפורומים בחו"ל שמשתמשים בדבק חם לזה פשוט אני די בטוח שדבק חם לא יחזיק מעמד. אם לא אפוקסי אז במה כן אפשר להישתמש?

• תוכן חדש...