Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי רישיון נהיגה ב משנת 1995 ורישיון לקטנוע עד 50 סמק משנת 1998.

אם אני רוצה לעשות רישיון נהיגה לאופנוע ,ידני עד 500 סמ"ק ,מהי הפרוצדורה?

תודה לעונים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

היום זה נקרא A1 והוא מוגבל עד 33 כ"ס.

מה הפרוצדורה? טופס ירוק -> תאוריה (בשיטה "החדשה" עולה 40 ש"ח, לחלק מהנבחנים קצת קשה יותר) -> שיעורי נהיגה (בסביבות ה70-80 ש"ח לשיעור) -> טסט (משתנה ממורה למורה..) -> רישיון נהיגה.

מה שכן, היום להבדיל מבעבר אין דבר כזה "ידני" או "אוטומט", אתה בכל מקרה לומד ונבחן בטסט על אופנוע ידני, אין אופציה לאוטומט.

סע בזהירות.

שיהיה בהצלחה :)

פורסם

אם אני רוצה לקנות וספה אספנות ,נפח 200 סמ"ק ,האם היא נכנסת בקטגוריה A1?

למה לעשות תאוריה שוב? הרי עשיתי פעם...:-)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ווספה 200 סמ"ק נכנסת לקטגוריה A1

צריך לעשות תאוריה שוב, כי זה החוק הקיים היום, הפטור שהיה קיים בעבר - בוטל.

כרגע פועלים להחזיר את הפטור מתאוריה למי שיש לו כבר רישיון על מכונית, אבל נכון לעכשיו - עדיין צריך לעשות תאוריה מחדש.

פורסם

אם עשית בעבר רישיון ל 50 סמ"ק - היום הוא נחשב לפי החוקים החדשים A2 ולא A1.

ווספה 200 סמ"ק לא מתאימה לרישיון A2.

אתה צריך לעשות רישיון A1, כולל תאוריה, שיעורים וטסט. לומדים ונבחנים על אופנוע 250 סמ"ק (בדרך כלל) עם קלאץ' ביד, והילוכים ברגל.

וזה שונה מווספה, בה גם קלאץ' וגם הילוכים מתופעלים ביד. אבל הרישיון A1 מתאים, ואתה תתרגל.

פורסם

הבחור בתגובה 2 כבר נתן מחירים משוערים.

אני לא יודע מה מינימים השיעורים שצריך לעשות, תבדוק עם מורה הנהיגה.

פורסם
הבחור בתגובה 2 כבר נתן מחירים משוערים.

אני לא יודע מה מינימים השיעורים שצריך לעשות, תבדוק עם מורה הנהיגה.

15 שיעורים מינ'.

אפשר לסגור חבילה כולל טסט ב-900 שקל +-

פורסם
15 שיעורים מינ'.

אפשר לסגור חבילה כולל טסט ב-900 שקל +-

יש לו כבר A2, הוא צריך רק שדרוג ל-A1 ולפי החוק מי שכבר עשה רישיון על A2 חייב רק 8 שיעורים בכדי לגשת לטסט על A1.

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

אתה צריך 8 שיעורים, תיאוריה, ומבחן מעשי.

אני עשיתי לפני כחצי שנה רישיון לa1, המחיר היה 1500 שקל ל15 שיעורים פלוס טסט ראשון מתנה.

וסתם לידע כללי כיום אתה יכול לנהוג בדוג בנפח של עד 125 סמק, וגם בהילוכים, לא נדרש שתוציא על אופנוע הילוכים בכדי שתדע איך לנהוג בו.

פורסם

הרישיון שלו לא מוגבל לקטנוע אוטומטי.

בזמנו, כל מי שלמד על 50 סמ"ק, למד ונבחן על קטנוע אוטומטי, אבל יכל לרכב גם על אופנוע עם הילוכים ידניים (רגליים).

הרישיון ה"אוטומטי" המיוחד שהיה קיים עד לפני כמה שנים ואחר כך בוטל - זה רישיון לקטנוע אוטומטי עד 250 סמ"ק וזה לא מה שיש לו.

• תוכן חדש...