Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רכשתי 306 XSI לפני שבוע, אתמול (שישי) עבדתי עליה - פילטרים שמנים וכו', לאחר שסיימתי

שמתי לב כי הקטבים של המצבר מלאים בקורוזיה- ניתקתי את הקטבים, ניקיתי את המצבר, החזרתי את הקטבים למקום...

מאז אני לא יכול לגעת ברכב...

כאשר קניתי את הרכב שאלתי את המוכר אם קיימת אזעקה או שלט לרכב המוכר טען כי השלט שאני מחזיק ביד לא עובד והוא היחיד

ובנוסף כל מה שיש זו נעילה מרכזית וקודן ואימובולייזר של המפתח ושאר מערכת האזעקה המוזרה שיש לא עובדת בכלל, שמחתי שהכל בסדר ואמרתי לעצמי שאני אתקן את האזעקה או אחליף אותה.

חזרה לאתמול, רק חיברתי את הקטבים... ואאאאייי ואאאיי הרכב התחיל להישתגע, צורח כמו מטורף (אף פעם לא שמעתי אזעקה כזו) מהבהב כמו זיקוקים ואני לא יכול לכבות את זה !!!

ניתקתי כבל שהיה מחובר ל (+) של ברכב בתקווה שיעזור מסתבר שזה של מערכת האבטחה של הרכב (כולל האזעקה) אבל לאחר שניתקתי אותו דברים ניהיו משונים עוד יותר - ש-ו-ם דבר לא עובד ברכב, אין סוויץ אין מחוונים, אין חיישנים, אין נעילה מרכזית, אין משאבת דלק, אין אורות, אין צופר, אין את האור של הסלון אפילו, האזעקה ניתקה הככככלללל !!!

אין דברים כאלה בכלל...

אין לי מושג מה לעשות ואני חייב עזרה דחוווף !!!:cry:

(אזור נתניה)

פורסם

אני מצטער אבל הרגת אותי מצחוק ..:onfire: :onfire:

לא נראה לי שהאזעקה יכולה להשתלט על העולם :roll: :roll:

"אין דברים כאלה בכלל "(הרגת אותי )

וברצינות :

איזה כבל פלוס ניתקת ( עלייך להיות מובן יותר ) ?

מה זאת אומרת , זה השלט היחידי והוא לא עובד ?

בהצלחה , ליאור .

נ.ב -

איפה הסמיילי המתגלגל ?

פורסם

:hihi::hihi::hihi:, ועכשיו ברצינות, אולי שרפת איזה פיוז ראשי כשחיברת את הקטבים.

מפה לצערי לא ניתן לעזור, כנראה שצריך להזמין מישהו שמבין או לגרור למוסך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...