Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

המאזדה 2 שלנו איבדה את בתוליה לשברולט אפלנדר שיצא בפראות מהחניה שלו, היישר אל צד שמאל קדמי של המאזדה. מצ"ב תמונה.

הרכב מבוטח באמצעות חברת "הראל". מבין המוסכים מורשי מאזדה בירושלים שבהסדר עם החברה נמצאים מוסך נתן אקספרס ומוסך אדיב, שניהם אינם זוכים לאהדת הפורום.

האם אני יכול לגשת למוסך אחר לבחירתי?

מה משמעות הנזק והתיקון, כפי שנראים בתמונה? למראית עין, האם ישנם מכלולים שניזוקו חוץ מאשר פחחות?

מה משמעות עבודת הפחחות ומה עלותה המשוערת, בהתחשב בכך שיש קימוט נבזי בשולי הדלת...

אודה לתשובות ולהמלצה על פחח\מוסך מומחה בירושלים.

אודי

P1010439.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לפי איך שזה נראה מדובר על דלת + כנף. יתכן שגם הציר יהווה בעיה.

לעניות דעתי אם הרכב יותר משנה על הכביש עדיף לך לשים דלת מפירוק -באותו הצבע במידה ויש.

יהיה נורא קשה להגיע לאותו גוון צבע בצביעה מקומית.

איתי

פורסם

תודה על התשובה. הרכב 2008. מה העלות של זה, אם אתה יודע, ואיפה מומלץ לבצע זאת בירושלים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני אישית ממליץ על מוסך "המרכבה" בירושלים לעבודת הפחחות.

בזמנו עשו לי עבודה יפה מאוד על מכה מכוערת מאוד שהייתה על האוטו במשך כמעט שנתיים ובהמשך עוד כמה תיקוני פחחות.

אני לא יודע לגבי המחירים שלהם בהשוואה לאחרים.

ד"א לא בטוח שעבודת פחחות של מוסך מורשה תהיה טובה... כשחיפשתי רכב ראיתי תיקונים שנעשו במורשה בהון תועפות ונראו על הפנים.

שוב, ההמלצה היא מהניסיון הלא רב (טפו טפו טפו) האישי שלי עם רכבי המשפחה.

פורסם

חברים שלום,

המאזדה 2 שלנו איבדה את בתוליה לשברולט אפלנדר שיצא בפראות מהחניה שלו, היישר אל צד שמאל קדמי של המאזדה. מצ"ב תמונה.

הרכב מבוטח באמצעות חברת "הראל". מבין המוסכים מורשי מאזדה בירושלים שבהסדר עם החברה נמצאים מוסך נתן אקספרס ומוסך אדיב, שניהם אינם זוכים לאהדת הפורום.

האם אני יכול לגשת למוסך אחר לבחירתי?

מה משמעות הנזק והתיקון, כפי שנראים בתמונה? למראית עין, האם ישנם מכלולים שניזוקו חוץ מאשר פחחות?

מה משמעות עבודת הפחחות ומה עלותה המשוערת, בהתחשב בכך שיש קימוט נבזי בשולי הדלת...

אודה לתשובות ולהמלצה על פחח\מוסך מומחה בירושלים.

אודי

אודי שלום,

לפי חוק הביטוח אתה יכול לבחור באיזה מוסך שברצונך לתקן.

אני אישית לא מכיר את העבודה של מוסכי הפחחות בירושלים, אבל יש 2 מורשי מאזדה נוספים מעבר ל-2 שציינת: מוסך "הבירה" ומוסך "תאוצה". שניהם בתלפיות. שאל כמה מלקוחותיהם (אולי דרך הפורום) על המלצות.

לפי התמונה שצרפת אני מניח שיש להחליף דלת ואפילו כנף (לא נראה לי שכדאי לתקן), אבל זו בגדול החלטה של שמאי, שבדרך כלל נוטה לצמצם כמה שניתן את עלות התיקון ולכן יכול להחליט על תיקון הכנף או החלפת כנף חלופית והחלפת דלת משומשת (במידה והרכב מעל שנתיים על הכביש) במקום חדשה. במידה ואתה הולך למורשה, בדרך כלל הנטייה היא לשים חדש מקורי (בעיקר עם הרכב "צעיר" יחסית) ולא משומש/ חליפי, אבל עליך לוודא זאת ולהתעקש (במידת הצורך).

מקווה שעזרתי.

בהצלחה8)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

תודה LA.

מה המשמעות של ללכת למוסך שאינו בהסדר מבחינת תשלום? האם הביטוח יכסה או שאני אשלם?

אני כמובן רוצה חלקים חדשים ועבודה איכותית ככל האפשר.

אודי

Winston S. Churchill -

פורסם

המשמעות לרוב היא שאתה נותן צ'ק דחוי על התיקון עד לתאריך בו תקבל את הכסף חזרה מהביטוח. הביטוח אמור לשלם לך ואתה למוסך ולא כפי שנהוג במוסך הסדר, שהביטוח משלם ישירות למוסך על התיקון.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...