Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מדובר על סט קומפוננט 6.5, 70 RMS. אם מישהו מכיר, או התנסה בהפעלת הסט הזה עם הגברה או בלי, אפשר בבקשה חוות דעת על הצליל והתפקוד של הסט? תודה

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

חבר קנה לפני כחצי שנה סט כזה , הופעל על מגבר של רוקפורד , מבחינת ביצועים לדעתנו לא משהו וחוץ מזה הטויטרים התקתקו בווליום גבוה . הוא שם מורל טמפו והיה שיפור משמעותי גם מבחינת המיד וגם הטויטר .

איך עובד בלי הגברה ממש אין מושג.

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

אני שמעתי את הסט הזה על סוזוקי סוויפט חדשה, על HU מקורי לא מוגבר.

אז זה היה נשמע ממש טוב ברמה שרצתי לקנות כזה סט לעצמי, היתה לו עוצמה וגם דיוק לא רע, אבל בסופו של דבר לא התקנתי אותו.

מאז עברה יותר מחצי שנה ולא שמעתי אותו לאחרונה, היום אני לא יודע כמה הייתי מתלהב מהסט הזה אבל אני יכול להגיד לך שהוא שווה גג 300 ש"ח.

פורסם

היה לי סט דומה לזה לפני מורל טמפו, אחד הטויטרים שם נשרף אחרי חצי שנה בערך והם לא כול חזקים כמו המורל.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...