Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לאחרונה להחליף את הרכב (כיום יש לי VW Polo 2002 6N2 ) אני מעוניין לרכוש Seat Ibiza 1400

5 דלתות ידנית מאחד השנתונים בין 2004 - 2008.

שמתי לב שישנם כמה רמות גימור:

REFERENCE

SPORT

SIGNO

STELLA

הייתי מעוניין לקבל מכם הסברים על רמות הגימור השונות עם פירוט מה יש בכל אחת מרמות הגימור אם אפשר אפילו לעשות לי סדר שהיררכיה של מי הכי מפוארת ויש בה יותר תוספות ומי הכי פחות מפוארת ובעלת הכי פחות תוספות.

האם ישנם עוד רמות גימור שלא ציינתי ?

האמת שרמת גימור SPORT הכי משכה את תשומת ליבי הסאנרוף ..חישוקי המגנזיום (זה שיש לה 100 כ"ס ולא 75 לא כ"כ משנה לי) האם אחת מרמות הגימור ה"ל יש בה את התוספות של המגנזיום והסנרוף ?

ממתין לעדכון מכם ותודה מראש לכל מי שיגיב ויעזור לי להבין את ההבדלים.

נ.ב

לפני פרסום ההודעה ניסיתי לחפש מידע בפורום על הנושא אך לא כ"כ מצאתי הודעה שמרכזת את ההבדלים במידה ויש כאלה שחיפשתי ואוכל להעזר בהודעות קודמות אשמח לקבל קישורים.

• תוכן חדש...