Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לכינרת עם חברים ובגלל החום שהיה בימים האחרונים והיה כביש אחד של עלייה שהיה בו פקק

והאוטו שלי היה עמוס יותר מידי אז הוא אתחמם יותר מידי והמאוור שאמור לקרר אותו מפעיל את עצמו מאחור מידי ומי קירור נוזלים החוצה אין לי מושג למה

אז קיצור אני מראשון וכרגע האוטו שלי בטבריה ויום ראשון אני צריך לנסוע לשם ולמצוא מוסך שמוכן לטפל לי באוטו כי כמו ששמעתי לא כולם אוהבים לטפל בבראבות כי כל המערכות שם סגורות ...

פורסם

הייתי ממליץ לך בחום לגרור אותו ולטפל בו קרוב לאיזור מגוריך. ברגע שתצא מהמוסך שייטפל בריכבך בטבריה והכל יהיה בסדר וביום מין הימים במיוחד אם בקרוב יתחילו בעיות לך תיסע עכשיו עד טבריה לאותו מוסך לדרוש אחריות!

:)
פורסם

הבעיה היא שיש לי רק חובה , ואין לי צד ג' עם גרר , אז להביא גרר 800 שקל שאני מעדיף להשאיר את האוטו שם ולנסוע לשם באוטובוס יום ראשון....

שמע אחי אני כולה בן 19 לא מישהו עם משכורת קבוע ....

פורסם

לא ציינתה מהי בדיוק הבעיה אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך שהמיי קירור שנזלו לך מהאוטו הם עקב הפקק שלא סגרתה טוב, המים מתחילים להתחמם מהחום הרב והם מתחילים להתאדות, בדיוק כמו בקומקום. מאחל לך הרבה בהצלחה עם מציאת מוסך בטבריה.

פורסם

האוטו נוסע כמה דקות החום עולה ל3/4 והמנוע פשוט לא מקרר את עצמו.

בהתחלה סתם הוספתי מים ירוקים ואז הפעלתי את האוטו , אז חום המנוע עלה והמים פשוט התחילו לנזול קצת מהצינור וקצת מהפקק

וצינור אפשר להגיד שהחלפנו אז זה לא צינור אז כנראה שזה מיכל המים הזה כי אמרו לי שאם יש בו את השריטה הכי קטנה אז כשיהי לחץ גבוה הוא יכול להוציא משם את המים

אחר כך שמנו מים רגילים כדי לנסות כל מיני דברים שאבא של חבר אמר לנו כדי לבדוק מה הבעיה , וגם המאוור הזה שאמור לקרר את המנוע נדלק אחרי שאני מכבה את האוטו

משהו הזוי קיצור

פורסם

אתה בטבריה או באזור אם אתה בטבריה ישנם מספר מוסכים שאני מכיר אך לא יודע אם הם מטפלים בפיאט, ישנו מוסך בקיבוץ כנרת מומלץ מאוד בחור בסדר אך המוסך נמצא בקיבוץ ,בטבריה ישנו בחור מוסכניק מעולה מורשה משרד התחבורה האמת שאני לא יודע אם הוא מתמחה הפיאט שווה לדבר איתו מחר בבוקר הטלפון שלו :

רח' השקדים טבריה שמו מיכה.

makegif2.pl?cust_id=64672450&heading_code=28275

יש את מוסך הגליל שהם מטפלים בכל סוגי הרכבים המוסך גדול ומוכר ומקצועי.

באזור התעשייה בטבריה ישנם מוסכים רבים תבדוק שם בכל מקרה מבחינת חלקים ישנו את ורדי חלפים שהוא הגדול ביותר שם וכנראה גם הזול אם אתה צריך חלקים

שיהיה בהצלחה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
אתה בטבריה או באזור אם אתה בטבריה ישנם מספר מוסכים שאני מכיר אך לא יודע אם הם מטפלים בפיאט, ישנו מוסך בקיבוץ כנרת מומלץ מאוד בחור בסדר אך המוסך נמצא בקיבוץ ,בטבריה ישנו בחור מוסכניק מעולה מורשה משרד התחבורה האמת שאני לא יודע אם הוא מתמחה הפיאט שווה לדבר איתו מחר בבוקר הטלפון שלו :

רח' השקדים טבריה שמו מיכה.

makegif2.pl?cust_id=64672450&heading_code=28275

יש את מוסך הגליל שהם מטפלים בכל סוגי הרכבים המוסך גדול ומוכר ומקצועי.

באזור התעשייה בטבריה ישנם מוסכים רבים תבדוק שם בכל מקרה מבחינת חלקים ישנו את ורדי חלפים שהוא הגדול ביותר שם וכנראה גם הזול אם אתה צריך חלקים

שיהיה בהצלחה

תודה גבר , אשמח לעוד המלצות

• תוכן חדש...