Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מקום בעולם שהוא יותר גרוע מבחינה מוטורית מישראל! לא משנה כמה מקום מסויים יכול להיראות לנו עולם שלישי ועדיין תמצאו שם אקזוטיות על הכביש שבחיים לא יגיעו לפה וגם רכבים משופרים שלא יעצרו ע"י איזה בוחן ויורדו מהכביש.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא צחקתי. בכיתי.

אני מבקש. יש הבדל גדול בין RAT STYLE לגרוטאה של ממש.

רק צריך להחליף לה את הג'אנטים, להנמיך אותה טיפה, להבריג לפגוש הקדמי 2 פנסי ערפל צהובים ויש לך rat מושלמת!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כן, רכב מדהים. נדמה לי הוא שורד טוב באפריקה כי יש לו 2 מסנני אויר. לא?

65750806.jpg

ממתי יש בארץ פיג'ו 504 שנת 86.

כמו שידוע לי המחליפה שלה ה-505 התחילה להמר הרבה לפני 86.

אגב למכוניות האקזוטיות יש איזורים מסויימים שניתן לראות אותם בכמויות במדינות כמו לבנון.

למשל בתאילנד, לא ראיתי כלל מכוניות אקזוטיות (חוץ מפרארי ולמבורגיני בפוקט), אלא רק מכוניות רייס ומכוניות קופה יפניות.

שהגעתי ביום האחרון למתחם של מועדונים יוקרתי בבנקוק, פתאום ראיתי חנייה שלמה עם רכבים שלא ראיתי כל הטיול (לוטוס, M5, 911 טורבו...)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אמנם לא קשור במישרין, אבל רק מראה שלבנון - לא מה שחשבתם.

התמונה זכתה במקום ראשון בתערוכת הצילום World Press בשנת 2006.

זה בדיוק מה שחשבתי על לבנון.

רק צריך להחליף לה את הג'אנטים, להנמיך אותה טיפה, להבריג לפגוש הקדמי 2 פנסי ערפל צהובים ויש לך rat מושלמת!

וגם להביא את המכניקה והריפוד למצב מושלם.

יש חוקים לRAT STYLE, כי זה לא בדיוק תירוץ לנסוע על גרוטאה מתפרקת, ולהגיד "יש לי RAT STYLE". עכשיו החוקים האלה אומרים, שהמכניקה והסלון אמורים להיות ולהיראות מושלמים (שיפורי מנוע מבורכים).

בגלל זה זה נקרא STYLE, כי איך שהרכב נראה, זה לא מה שהוא באמת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ממתי יש בארץ פיג'ו 504 שנת 86.

כמו שידוע לי המחליפה שלה ה-505 התחילה להמר הרבה לפני 86.

משנת 86 :-)

הייתה תקופה ששתיהן נמכרו במקביל. 86 הייתה שנת הדגם האחרונה של 504 בארץ

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה בדיוק מה שחשבתי על לבנון.

וגם להביא את המכניקה והריפוד למצב מושלם.

יש חוקים לRAT STYLE, כי זה לא בדיוק תירוץ לנסוע על גרוטאה מתפרקת, ולהגיד "יש לי RAT STYLE". עכשיו החוקים האלה אומרים, שהמכניקה והסלון אמורים להיות ולהיראות מושלמים (שיפורי מנוע מבורכים).

בגלל זה זה נקרא STYLE, כי איך שהרכב נראה, זה לא מה שהוא באמת.

לא חייב ריפוד מושלם, ראיתי מלא rats שהריפוד שלהם נראה מוזנח בכוונה, עם קרעים, והדשבורד מודבק עם מסקנטייפ.

לפעמים הם שמים אפילו שמיכות במקום ריפוד.. מה שכן המכאניקה חייבת להיות מושלמת כמו שאתה אומר

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...