Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש פקק לחלק שמסומן בעיגול אדום. מי שיוכל לעזור לי לאתר אחד אודה לו מאוד.

לפני שתפנו אותי למוסך שטיפל באוטו, אסביר שהאוטו היה בשני מוסכים היום בעקבות כבל מצמד שנקרע אך איני יודע בוודאות באיזה מוסך אבד. במוסך הראשון ניסו להתקין את כבל המצמד במשך חצי שעה שבסיומה הוא היה קשה יותר ממשקולות רגל בחדר הכושר ולא הפריד טוב. לאחר שלא הצליחו לסדר ביקשתי שיפרקו והם טענו שכך זה תקין, שצריך להחליף מצמד, זרקו כמה קללות לכיווני וביקשו שלא אחזור לשם עם האוטו הזה... לקחתי את המכונית למוסך אחד שהתקין כבל כמו שצריך וגם עשה לי טיפול. בגמר העבודה הסתכלתי בתא המנוע וראיתי שחסר משהו. המוסך השני טוען שהפקק היה חסר מלכתחילה ואין להם איך להשיג אחר, חדש או משומש. אצור קשר עם המוסך הראשון מחר על הבוקר אך בספק אם זה שם, אם אכן שם זה נפל.

אז אם מישהו יוכל לעזור לי לאתר כזה פקק מאוד אודה לו. אגב, כשהגעתי הביתה הפקק השחור אשר בתמונה השנייה, כנראה של מכסה המנוע, היה דבוק בדיוק איפה שחסר הפקק (שאמור להיות צהוב?) והוא מסתבר לחץ על הקפיץ הירוק שאין לי מושג מה הוא צריך לעשות ואני מקווה שזה לא עשה נזק כי זה נראה רטוב שם.

תודה לכל מי שקרא עד עכשיו ושוב אודה לכל עזרה במציאת החלק האבוד, הבנתי שזה לא בריא לנסוע בלעדיו.

missing-cap.jpg

cap.jpg

פורסם

שלום רב , וברוך בואך לפורום !

תרשה לי להפתיע אותך

הפקק השחור לא שייך למכסה המנוע, הוא המכסה האבוד שאתה מחפש ותפקידו ליצור לחץ על הקפיץ הירוק, שתפקידו לסגור מעגל חשמלי, בעת שמפלס נוזל הבלמים יורד מתחת למפלס מסוכן ואז נסגר מעגל חשמלי, ונורת אזהרה בצבע אדום, עם סעמן קריאה במרכזה, תחל לדלוק.

הרכב את המכסה השחור שננעל כנראה בסיבוב לתוך שקע יעודי תוך לחיצת הקליפסים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נסה לחפש בפרוקיות אולי תוכל למצוא אחד משומש.

במקביל גש למוסך צ'מפיון שם ב 99% תוכל לאתר את החלק המבוקש. פקק כזה להערכתי לא אמור לעלות כל כך הרבה.

בברכה,

עידן

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא הפקק שאתה מחפש ,זה שאתה צריך נראה כמו כונוס והוא

שפוט מאפשר למצוף לנוע מעלה ומטה בתוך חלל סגור כדי שליכלוך ומים

לא יכנסו פנימה למיכל הבלמים .

בוודאות אני אומר לך שהרכב הגיע אלי (אני המוסך השני)ללא המכסה הזה

אז באמת אולי תיגש למוסך הראשון לברר אם הוא נפל שם למרות שלפי מה שתארת כאן

הם לא ישמחו לראות אותך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה לכולכם על התגובות המהירות

אני אחזור מחר אבל בספק אם יהיה זכר

אם מישהו יכול להמליץ על פירוקיה באזור המרכז שאולי יש לה את זה אשמח

פורסם

יש באזור את T.G

יש בפתח תקווה את היפר חלף.

אני מציע לך לבדוק גם בצ'מפיון כמה זה יעלה לך, אולי הריצות וכל זה לא ישתלמו?

וגם כדאי שיהיה לך מחיר של חלק חדש על מנת לדעת כמה אמור לעלות לך חלק מפירוק.

אני מחפש כרגע מנגנון לחלון, בצ'מפיון רוצים עליו 900 ש"ח, ואילו לפירוקיה שנכנסתי רצו 1200 ש"ח.

קובי

פורסם
יש באזור את T.G

יש בפתח תקווה את היפר חלף.

אני מציע לך לבדוק גם בצ'מפיון כמה זה יעלה לך, אולי הריצות וכל זה לא ישתלמו?

וגם כדאי שיהיה לך מחיר של חלק חדש על מנת לדעת כמה אמור לעלות לך חלק מפירוק.

אני מחפש כרגע מנגנון לחלון, בצ'מפיון רוצים עליו 900 ש"ח, ואילו לפירוקיה שנכנסתי רצו 1200 ש"ח.

גם בצ'מפיון אבדוק כמובן

מקווה שיהיה להם, אחרי הכל זה מודל 99.

פורסם

את רוב החלקים יש להם, במידה ואין הם שולחים בדואר אוויר וזה מגיע תוך כמה ימים.

הייתי קונה מהם בעבר(לפני שנה בערך) חלפים לרכב שנת 92, חוץ מגומי קטן שמחזיק לי את הכבל גז ברכב הכל היה להם במקום/ במחסן צ'מפיון והם היו מזמינים ומודיעים לי לבוא לקחת.

קובי

• תוכן חדש...