Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי כרגע ברכב אזעקת ביפר של רב בריח דגם 625

אני מאד מבסוט ממנה וחשבתי להוסיף לעצמי עוד חיישנים לרכב הנ"ל שחשבתי שישפרו אותה עוד יותר.

רציתי לבקש בעצתכם על אילו חיישנים אפשר להוסיף לאזעקה הזאת ומקומות של מתקינים טובים שיכולים לתת לי התקנה מקצועים ומחיר טוב לחיישנים הללו.

ועוד דבר שרציתי לברר: האם האופציה של ניתוק הצתה של האזעקה הנ"ל טובה? כי כרגע היא לא מחוברת אצלי כי אמרו לי שזה עושה בעיות בהנעה.

אני כרגע נוהג בקליאו RSI.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

יש אפשרות להרכיב חיישנים נוספים.

לפי דעתי אתה יכול פשוט להגביר את הרגישות של החיישן שיש לך כרגע עד הסוף ולמקם אותו במרכז הרכב . (באיזור תיבת ההילוכים)

פורסם

ממליץ לך לחבר גלאי שטח בעל שני אזורים. אחד פנימי ואחד חיצוני. לא ממליץ להגביר רגישות גלאי עד הסוף אחרת תמצא את הרכב שלך מצפצף כל הזמן.

ריבוי ניתוקים אינו מומלץ ישנם רכבים שזה גורם להם לבעיות אם יש קודן ואימובילייזר מקורי (מה שסביר להניח שיש) אז אין צורך בניתוקים נוספים.

פורסם

אהלן

כרגע אין לי שום אמובילייזר ואיןלי שום ניתוקים אחרים כרגע.

האזעקה המקורית של הרכב מפורקת ממנו.

וגם אותה שאלה לגביי הגלאי שטח

והאם יש הבדל בינייהם לבין הגלאי נפח שיש ברוב האזקעות של מכוניות אחרות

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

מכיוון שלאזעקה יש אפשרות התראה לפני שהיא נכנסת לפעולה. המלצתי להתקין גלאי שיוכל לעבוד במקביל לגלאי הזעזועים שמגיע עם האזעקה. בקישור הבא תוכלו לראות אחד כזה. הגלאי שבקישור מגלה תזוזה. תוכל לקבל התראה אם מישהו מסתובב מסביב לרכב מבלי שהאזעקה תיכנס לפעולה אלא רק תיתן צפצופי התראה (הן בשלט והן ברכב). כמובן אם מישהו חדר לרכב הגלאי יכניס את האזעקה לפעולה. מה שנקרה 2 אזורי פעולה חיצוני ופנימי.

לגבי הרכב ללא המיגון הייתי ממליץ לך לבצע ניתוק דרך מערכת האזעקה. אם המתקין חושש אז שיבצע את הניתוק דרך ממסר "בריא" שמקבל פקודה דרך האזעקה.

פורסם
מכיוון שלאזעקה יש אפשרות התראה לפני שהיא נכנסת לפעולה. המלצתי להתקין גלאי שיוכל לעבוד במקביל לגלאי הזעזועים שמגיע עם האזעקה. בקישור הבא תוכלו לראות אחד כזה. הגלאי שבקישור מגלה תזוזה. תוכל לקבל התראה אם מישהו מסתובב מסביב לרכב מבלי שהאזעקה תיכנס לפעולה אלא רק תיתן צפצופי התראה (הן בשלט והן ברכב). כמובן אם מישהו חדר לרכב הגלאי יכניס את האזעקה לפעולה. מה שנקרה 2 אזורי פעולה חיצוני ופנימי.

לגבי הרכב ללא המיגון הייתי ממליץ לך לבצע ניתוק דרך מערכת האזעקה. אם המתקין חושש אז שיבצע את הניתוק דרך ממסר "בריא" שמקבל פקודה דרך האזעקה.

יוסי, הגלאי הנ"ל עובד כמו שצריך עם האזעקות של גארד ורב בריח?

בנוסף איפה הכי כדאי להתקין אותם על מנת שיהיה טווח חיצוני שמכסה את כל הרכב?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

הגלאי הנ"ל יכול לעבוד מצויין עם האזעקות שהזכרת. המיקום האידיאלי הוא במרכז הרכב. אני משתדל למקמו בקונסולה המרכזית. כמובן שהרגישות שלו ניתנת לשינוי (הן פנימי והן חיצוני) כך שיוכל לכסות את כל הרכב. ברכב שלי ושל דני מותקן אחד כזה.

פורסם

הבעיה שבגארד הסוללה נגמרת די בהפתעה וכשהיא מראה חיווי סוללה לא תמיד שמים לב לזה..

אז תחזיק סוללה נוספת בתא כפפות אם תעשה ניתוק.

• תוכן חדש...