Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי איביזה שנת 94 ידנית 1600.

הבעיה היא שהמד דלק, מד טמפרטורה, ומד סל"ד מפסיקים לפעמים לעבוד בלי שום התראה. ברוב המקרים הם לא עובדים כבר כשאני מניע את האוטו, ואז אחרי מספר שעות הם פתאום חוזרים לעבוד תקין עד הפעם הבאה שהם מפסיקים (לפעמים אחרי יומיים ולפעמים אחרי שעה).

בדקתי את כל הפיוזים וכולם לא שרופים ולא זיהיתי גם בעיית מגע של אף פיוז.

למישהו יש אולי כיוון לבדיקה?

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

זו תקלה מוכרת של לוחות השעונים האלו של האיביזה

כמו שאמרו לך אתה צריך לגשת למכונים שמטפלים בלוחות שעונים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם הבעיה מוכרת אז אתם יודעים אולי להגיד לי מה המחיר הממוצע שמכון ספידומטרים לוקח על התיקון?

לפני שאני נוסע לחפש מכון ספידומטרים, אני ישמח לקבל סדר גודל של מחיר כדי שלא יעבדו עליי...

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

תיקון כזה צריך לעלות כ 500 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם לי יש איביזה 94 ידנית 1600 ואצלי זה גם קורה .. וכשזה קורה אני פשוט מכניס את היד לאזור של הלוח שעונים מאחורה דחוף בדיוק לשניה וזה עובד..! יש ללוח שעונים הזה לפי מה שהבנתי בעיה במעגל חשמלי המודפס..

• תוכן חדש...