Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחר שנסגרתי על מגבר ועל רמקולים (בעיקר בזכותכם)

קומפפוננט קדמי MOREL TEMPO ומגבר מספק ב-1000 ש"ח.

עלתה בפניי השאלה האם הרדיו דיסק שברשותי יפגע באיכות אליה יכולים להגיע הרמקולים והמגבר

או שהוא יוציא מהם את המירב?

ובקיצור, האם יש צורך להחליף את הרדיו דיסק.

הרדיו דיסק שלי הוא:

Panasonic CQ-RX100U

האם יש צורך להחליך?

והאם הפרש האיכות יהיה משמעותי?

תודה רבה שוב לחברי הפורום הנהדר הזה.

עריכה:

דף הנתונים שלו:

http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/support/Audio/Mobile-Electronics/CD/Technical-Specification/model.CQ-RX100U.T#ts

פורסם

אני יכול להגיד לך בוודאות מניסיון שאיכות הרדיו דיסק תשפיע מאוד על איכות המוזיקה ולדעתי חשוב מכך תהא השפעה ישירה על העוצמה.

היה לי alipne פשוט שהגיע עם הרכב ועברתי לCARPC והעוצמה והיכולת של השיר להשאר באיכות גבוהה בעוצמה גבוהה השתפרו פלאים.

לפני שהחלפתי ממש התאכזבתי מהעוצמה שהקומפוננט שלי (HSK165) מספק. נוכחתי לדעת שהרדיו דיסק אשם ושבקומפוננט יש עוד הרבה כוח - כ 60% יותר!

אם הרדיו שלך איכותי או לא?אני לא יודע להגיד לך.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה! אז אם באמת הרדיו דיסק שלי לא מספיק טוב אקנה חדש, אין ספק עכשיו... אני רק רוצה לדעת אם הוא מספיק טוב, אשמח לדעת אם הוא מספיק טוב בשביל להוציא את המיטב ממערכת של 2 קומפוננט מורל טמפו ועוד 2 רמקולים אחוריים שאקנה בסביבות 300 ש"ח 6.5 אינץ'. כמובן עם מגבר 4 ערוצים 75W. תודה!

פורסם

איך אתה רוצה להגביר 2 קומפוננטים + זוג רמקולים עם מגבר ארבעה ערוצים?? :?

או שאתה מתכוון זוג קומפוננטים וזוג רמקולים??

וכן, איכות הHU בעצם קובעת את איכות כלל המערכת, אם המקור שלנו לא איכותי כל המערכת תישמע לא איכותית.

מתוך כך, נקבע שכדאי להחליף HU גם בגלל מחסור ביציאות למגבר.

רצוי HU עם 3 יציאות (Front, Rear, Subwoofer)

מבין הHU הפשוטים אני אוהב את פיוניר, סדרה 5 ומעלה יתנו לך סאונד נחמד ואיכות טובה,

אם אתה רוצה ללכת קצת רחוק יותר, אלפיין **98.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שלום,

אני לא מאריות הסאונד, אך אשמח לחלוק איתך מניסיוני האחרון.

קניתי לאחרונה איביזה חדשה.

הרכב הגיע עם מערכת המולטימדיה הנוראית שבמבצע.

כאשר פניתי ל"חייט הסאונד" שלי הוסבר לי שדבר ראשון יש להחליף את ה- HU מכיוון שהמקור הוא הקובע את האיכות הכוללת של המערכת.

מאחר והתקציב שלי לא היה בלתי מוגבל, החלפתח את ה- HU, הוספתי מגבר 4 ערוצים, סאב "10 ונשארתי עם הרמקולים המקוריים של האיביזה (קומפוננטים "6.5 אם אני לא טועה).

בנוסף, מאחר ואני נוסע בעיקר לבד (ומה שחשוב לי הוא הסאונד בשבילי :)), המליצו לי לא לשים כלל רמקולים מאחור, כך שבמת הסאונד תשאר בחלק הקדמי של הרכב בלבד.

אני חייב לומר שכאשר שמעתי את הסאונד מהרמקולים המקוריים של הרכב לאחר ההתקנה... נפלתי מהכסא.

פורסם
שלום,

אני לא מאריות הסאונד, אך אשמח לחלוק איתך מניסיוני האחרון.

קניתי לאחרונה איביזה חדשה.

הרכב הגיע עם מערכת המולטימדיה הנוראית שבמבצע.

כאשר פניתי ל"חייט הסאונד" שלי הוסבר לי שדבר ראשון יש להחליף את ה- HU מכיוון שהמקור הוא הקובע את האיכות הכוללת של המערכת.

מאחר והתקציב שלי לא היה בלתי מוגבל, החלפתח את ה- HU, הוספתי מגבר 4 ערוצים, סאב "10 ונשארתי עם הרמקולים המקוריים של האיביזה (קומפוננטים "6.5 אם אני לא טועה).

בנוסף, מאחר ואני נוסע בעיקר לבד (ומה שחשוב לי הוא הסאונד בשבילי :)), המליצו לי לא לשים כלל רמקולים מאחור, כך שבמת הסאונד תשאר בחלק הקדמי של הרכב בלבד.

אני חייב לומר שכאשר שמעתי את הסאונד מהרמקולים המקוריים של הרכב לאחר ההתקנה... נפלתי מהכסא.

לא מסכים איתך,אתה טועה ומטעה

אומנם המערכת הניתנת במבצע האחרון של האביזה היא לא מהטופ-קלאס

אך היא בהחלט מכובדת,שומעים טוב,איכות מסך סבירה+,מצלמת רוורס טובה מאוד,בלוטוט' עם קליטה מעולה!

ברור כי מי שרוצה לשבור חלונות של השכנים לא יסתפק במערכת הזו,אך לחובבנים היא מספיקה בהחלט!

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אמנם בסאונד יש בהחלט את המימד הסובייקטיבי, ואם אתה מרוצה מה- HU הסיני שקיבלת - אשריך,

אולם לצערי יש גם היבט אובייקטיבי ומהבחינה הזו מדובר ב- HU נחות אפילו מהתוצרת הסינית האחרת שמגיעה לארץ.

ראיתי אצל חבר HU של NIPON והוא עדיף עשרות מונים (ועולה פחות מהמחיר המפורסם של ה- HU הסיני שבבמצע של האיביזה).

• תוכן חדש...