Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין עבור אמא שלי ברכישת רכב, היא מחפשת רכב קטן וקומפקטי...

אני אישית המלצתי לה על הסיריון כי אני מאוד מחבב את הרכב, ונראה לי לנסיעות בעיר הוא מאוד מתאים גם מבחינת מציאת חנייה וגם בגלל שהוא חסכוני,

אמא שלי גם ככה תשאר עם הרכב להרבה זמן, אז הלכנו לבדוק באוויס, שם רכשתי בעבר.

בסוכונות היא נתקלה בניסאן מיקרה וממש התלהבה, היא אומרת שהרכב נוח ממש ויפה, נו טוב, אני לא קונה חתול בשק, באתי להתייעץ-

מה דעתכם על הרכב? הוא פחות או יותר במחיר של הסיריון, אבל היא טוענת שהוא יותר יפה

מישהו יכול לעזור לי עם מידע עליו?

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

כמו הסיריון מדובר בסופר-מיני די בסיסית שנמכרה בארץ בגרסה לא מאובזרת במיוחד ועם רמת בטיחות לא גבוהה. היא פשוטה מאוד מבפנים, ולמען האמת אין לה שום מקדם משיכה ראוי מלבד העיצוב שקצת מחקה את ה-500 (אבל עשוי הרבה פחות טוב). בינה לבין הסיריון - עניין של טעם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני באמת לא מבין למה היא נתפסה על הרכב,

סיריון בכל מקרה יהיה יותר קל להשיג שם,

אבל המיקרה באמת יותר יפה...

מוזר שהם אותו מחיר לדעתי...

יש מישהו שיש לו את הרכב ויודע עליו יותר?

אני אישית לא נתקלתי בו כמעט בכלל, מוזר

כמו שיכור מסתובב......:wink:

• תוכן חדש...