Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי פורד פיאסטה ידנית 1300 סמ"ק -60 כ"ס שנת 2001 במשך 4 שנים. הרכב היה תמיד מאוד חסכוני וצריכת דלק הייתה כ ליטר ל 13 או ק"מ אם לרוב מדובר על נסיעה בינעירונית ובלי מזגן וליטר ל 11 או 12 כשלרוב נסיעה עירונית עם מזגן

במהלך החודש האחרון צריכת דלק עלתה באופן חד ופתאומי -נכון לעכשיו זה ליטר ל 8 ק"מ (לרוב נסיעה בינעירונית עם מזגן) -צריכה כל כך גרועה עוד לא הייתה לי אף פעם (ללא קשר עם מזגן/בלי מזגן או עירוני/בין עירוני) זה כבר פעם שניה שאני מבחינה בזה בתדלוק, פעם ראשונה חשבתי שאולי לא תדלקתי עד הסוף או שכחתי לאפס את המונה. בפעם שניה וידאתי שתידלקתי עד הסוף והמונה מאופס וזאת אכן הצריכה....

מה יכול לגרום לקפיצה כל כך חדה בצריכת רכב? למי פונים-האם זה מוסך רגיל או איזושהו מכון מיוחד? האם יש בדיקות שאותם אוכל לעשות לבד? אני גרה בפ"ת- המלצות על מקומות בסביבה יתקבלו בתודה וגם כל הערות והארות :)

תודה רבה,

קטיה

פורסם

האם תדלקת בתחנת דלק שונה מהרגיל בפעמיים האחרונות.

יש תחנות דלק שמוהלים בהם את הדלק וזה מאוד יכול להשפיע על הצריכה ויכול לגרום נזק למנוע. אם לא שינית אז אין לך את הבעיה הזו.

נסי לחפש סימני נזילה או טיפות של דלק סביב או מתחת למיכל דלק. האם יש ריח של דלק?

• תוכן חדש...