Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה

אני והאשה צריכים יועץ, שנפרסם מכרז ? :-D

שנה טובה וגמר חתימה טובה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
לא מבין מה יש לפרסם מכרז ליועץ ? שישאלו שאלה בפורום ויקבלו עצות ממאה יועצים, חינם ! :-D:-D:-D

1. למה מכרז ?

2. למה לא לשאול בפורום ?

אני אתחיל מ-2. הם צריכים מישהו שישב ויכתוב להם משנה סדורה ולא סוג של צ'אט.

לגבי 1 - אם יעסיקו את מוישל'ה בלי מכרז, יקפצו חוכמולוגים ויבכו ויקטרו על זה שהשר/מנ"כל מינו לתפקיד מקורב שלהם שמרוויח הון כסף ע"ח הציבור. מכרז שכזה נועד ליצור הליך תחרותי על מי מתאים יותר לתפקיד לפני שמשלמים לו כספי ציבור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר

כמה סמיילים לשים פעם הבאה, כדי שתבין שזה נאמר כבדיחה ? :-D

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

• המכרז הנ"ל פתוח למספר קטן של מועמדים שעונים על דרישות המכרז.
  • השאלה היא "האם מחליפים סוסים בעליה?" לא!
  • המכרז הוא חובה לאחר סיום קצובת השעות ליועץ.
  • שורה תחתונה חבל להתעסק עם הנושא בעת הזאת יותר מידי, בעתיד תקום הוועדה המייעצת ואז נושא "היועץ" ירד מהפרק.

ובאימרת "המטיף" תמשיכו לנהוג בזהירות ואני מוסיף בצורה ספורטיבית.:roll:

ברוך

פורסם

• השאלה היא "האם מחליפים סוסים בעליה?" לא!

ובאימרת "המטיף" תמשיכו לנהוג בזהירות ואני מוסיף בצורה ספורטיבית.:roll:

ברוך

שתי שאלות עולות בהקשר זה

האחת היא אם אנחנו בעליה ואוטוטו בפסגה או בירידה ללא מעצורים.

השניה האם כרגע יש לנו יועץ שהוא סוס אביר או אולי פרד עקשן.

הנגזרת מהשאלות תהיה האם יוגשו מועמדויות נוספות

דני מה אתה אומר??:-o

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...