Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל מזה שמי שמכיר אותי יודע את רמת הפדנטיות שלי ,מוכר את הרכב בגלל אילוצים כלכליים והתחלת לימודים בקרוב שבתקופה הזו לא אוכל להרשות לעצמי להמשיך להחזיק להנות ולפנק את הרכב ,ולכן אעדיף להעביר את הכבוד לבעלים אחרים שימשיכו להנות מהרכב ולשמור עליו כמו שעד כה עשו.

מדובר על 20VT בין השמורות שאני מכיר .הרכב שנת 2002 ,מנוע 1.8 טורבו ידנית,יד 03 ברישיון,צבע כסוף במצב מצויין !

הרכב סה"כ נסע 122K שזה יוצא יוצא פחות או יותר כ13.5K לשנה בממוצע שזה כלום!

לרכב יש טסט ארוך עד ה5.8.2011!הרכב מתודלק רק באוקטן 98!

קשה למצוא איביזה בלי שאסי - לרכב שלי אין פגיעות שאסי![יש לי תוצאות בדיקה גם שלי שמראות זאת]

הרכב שמור מאוד, טופל בקפידה בין היתר אצל גבי לשעבר GI DUB /E&Aעם חלקים מקוריים.

הכול תקין ברכב, הכול עובד בין היתר מזגן וחימום, אין שום נורות אזהרה דלוקות כמו ברוב האיביזות.

הרכב עובר טיפול ווקס אחת לחודשיים, לרוב חונה בחניה עם צל.

הפלסטיקה יפה, המושבים ללא קרעים.

בכל הנוגע לטיפולים ,לא חסכתי שקל !

טיפולים 10K אני מבצע באופן עצמאי אחת ל8K

טיפולים שבוצעו בזמן האחרון:לפני 3K. ,שמן מנוע LM5W40 סינטטי מלא.פילטר דלק ,פילטר שמן מקורי.

לפני 8K הוחלפו עצל גבי :נוזל קירור G12+, רצועת טיימינג מקורי ,משאבת מים מחוזקת[ברזל] ,מותחן מקורי,רפידות חדשות מקדימה של רמסה

לפני 10K הוחלף שמן גיר מקורי.

מצבר ברכב בין שנה וקצת יש נידמה לי עוד אחריות,המצבר שנפ 62 אמפר יש קבלה.

תוספות פנימיות:

פוד קורה+שעון גדישה של שיפט-גלו,פלסטיקה של דלתות בצבע הרכב ,ידית הילוכים ספורטיבית,סאנרוף חשמלי.תאורת קונסולה מתחת לרדיו דיסק בצבע אדום[תואם לאודי A3]אנטנה מקוצרת בגג.

שיפורים:

ציפ אפסולוט הגירסה החדשה ביותר כולל כל העידכונים לביטול N249 משאבת בוקר טוב -הרכב גודש 22.5PSI /1.5BAR

פילטר פתוח גדול של SIMOTA

פורק לחץ חיצוני מלא FORGE 004

ברז גדישה מכאני +ביטול N75

ביטול מקצועי של N249

אינלט סיליקון 5 שכבות איכותי של אוטובאן

ברכב הורד הממיר קטליטי,ויש דוד בניה עצמית איכותי ושקט מקביל לסופרספרינט.

צלחות מחורצות מקדימה,קליפרים צבועים באדום.

ג'אנטים 17 אינץ מקוריים של LENSO במידת צמיגים 17/40/205 של KUMHO אקסטרה סופרה,מאושרים ברישיון!!!

הרכב מוערך ב215 כוח סוס.נוסע בריא וחזק !

לרכב יש אזעקת ביפר חדשה של רב בריח MPV 625 עם מרימי חלונות.

לא מעשן,לא שורף מים,מוסיף שמן כ300 250-גרם בחודש[שזה צריכת שמן תקינה]

מצב החיצוני של הרכב מעולה לרכב בן כימעט 9 שנים,הצבע במצב מעולה ישנם מעט שריטות של קנאים שניתווספו עם השנים.

בין היתר,הרכב היה בעברו שייך למעיין ממסלולים /מועדון אלפא,ככה שמי שמכיר יודע שמדובר באמת ברכב שמור מכל הבחינות.

ולסיכום:

כמו שהבנתם מדובר באקסמפלר שמור שנינהג באחריות ,ולכן גם המחיר בהתאם ,מחירון לא מעניין אותי[ולכן לא לדבר איתי על מחירון],לא קניתי את הרכב במחיר שקרוב למחירון ובטח שגם לא אמכור במחירון,אני יודע מה יש לי בחניה וממש לא לחוץ למכור ,ועל כך לא אתפשר במחיר!

*הרכב לא ימכר לצעירים שזה עתה הוציאו רישיון ומעוניינים לעלות לכביש ולפרוק אדרנלין!

המחיר הנידרש הוא 50.5K [במילים: חמישים אלף וחצי שקלים חדשים!]

אנשים בוגרים ורציניים עם כסף ביד שלא באו "לעשות סיבוב" יפנו אליי בהודעה פרטית ומשם נמשיך את ההתקשרות ,תודה מראש!

[שמי אסף ,ואני מתגורר באיזור השרון]

שיהיה בהצלחה :cool:

כמה תמונות:

DSC00502[1].jpg

DSC00500[1].jpg

DSC00496[1].jpg

DSC00503[1].jpg

DSC00498[1].jpg

DSC00555[1].jpg

DSC00610.jpg

DSC00622.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry: