Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

כבר יומיים אנ ימנסה למצוא שרטוט טכני למוח גיר ביונדאי לנטרה 97 ולא מוצא כלום, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בזה.

פורסם

אני צריך את השירטוט כי פירקתי את המוח גיר כדי לנקות אותו (פרוק לגורמים) וקפצו לי כמה גולות, סטופרים, וקפיצים שאני לא יודעה לאן להחזיר אותם, בהרכבה אני מנחש לפי הסימנים שהחלקים האלא עשו על הפלטות, כמובן אם יהיה לי את השרטוט זה יהיה פשוט יותר.

פורסם

לנטרה 97, דגם gls, מנוע 1600, כמובן אוטומט, לא יודע אם הדגם מנוע יעזור אבל ליתר ביטחון- דגם מנוע G4GR.

אני מאוד מודה למי שיכול או מנסה לעזור לי פה

פורסם

מהו דגם התיבה ? ניתן למצוא את הפרטים שציינתי על מדבקה המוצמדת לתיבה.

נראה לי שהדגם הינו A4AF3.

 

לידעתך לא כול ייצרני הרכב מפרסמים מידע המתייחס לשיפוץ הכולל פירוק והרכבה של כול החלקים המותקנים במוח של התיבה.

 

נסה לחפש מידע באתר של חברת ATSG המתמחה בהדרכה והוצאת ספרות לשיפוץ תיבות אוטומטיות.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדקתי את דגם הגיר, זה הכן A4AF3 כפי שמרק ציין ,

והשירטוט של דניאל מאוד עזר לי, תודה רבה לכם אתם תותחים.

כל החג חיפשתי את השירטוט ולא מצאתי בשום מקום, התייאשתי, ולכן הרכבתי כבר היום את המוח בחזרה בלי שרטוט, (רק עכשיו ראיתי את השרטוט של דניאל) לפי הניחושים שלי הרכבתי בדיוק כמו בשירטוט רק את הפלטה שבשרטוט N-D plate לא הרכבתי בכלל כי לא ידעתי איפה לסים אותה.

מה שגם אין את השסתומים בשירטוט ואני לא בטוח שהרכבתי אותם כמו שצריך, אז דניאל אם יש לך עוד שירטוטים שכוללים את השסתומים זה יעזור לי מאוד, בכול מיקרה אני יפרק את המוח שוב פעם כדי להרכיב את הפלטה שלא הרכבתי.

תודה מראש

נ.ב. אתם באמת תותחים

×
×
  • תוכן חדש...