Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה יש להבין. הם רוצים פרנסה. למכור חלקים ראש מנוע , מנוע אטמים ושאר ירקות.

מעניין שלשים צפצפה שמשגעת אותך כשאתה נוהג בלי החגורה זה כן יש בכל הרכבים.

דווקא את זה הייתי רוצה להשתיק

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

נראה לי שהובנתי לא נכון - אין אני מרוצה בכלל. לא שילמתי (ולא אשלם) למוסך שלי שקל אחד על תיקון התקלה, הלא פעוטה, עם המשאבת דלק.

אני פשוט עייפה ורוצה אוטו שעובד...

אם בכל זאת מישהו מבין למה האוטו רועד בשנייה הראשונה להדלקה, אשמח לשמוע...

פורסם

בדקי עוד יום במספר התנעות , אם ממשיך לרעוד בהתחלה ואח"כ מתייצב - לגשת למוסך לבדיקה .

המנוע אמור לעלות קצת בסל"ד ואח"כ להתייצב יותר נמוך , ובהתאם לחום המנוע להגיע לסיבובי סרק של כ 700-900 יציב .

למשאבת הדלק יש שסתום השומר על לחץ, גם כאשר המנוע כבוי - כך שבעת ההתנעה , יש לחץ דלק מידי להדלקת המנוע .

אני מאמין שבבדיקה נוספת , המוסך יסדר גם את הבעיה הזאת .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בוקר טוב,

מניסיוני במקרים כאלו, אלו הם הדברים שצריך לבדוק:

1. חיווי לא תקין מחיישן הMAP - לבדוק את החיבורים לסעפת היניקה.

2. צינור וואקום של חיישן ה- MAP.

3. איוורור של מיכל הדלק.

שגיב

פורסם

שלום לכולכם,

עכשיו חזרתי מהמוסך...

באתי אליו בגלל הרעידה שהייתה לי מיד אחרי ההתנעה, אבל כשניסיתי להתניע היום בבוקר אליו זה לא הצליח והייתי צריכה לשים גז ואז האוטו נסע.

בנוסף, אם אתם זוכרים כשנכבה לי האוטו לפני כיפור רשמתי שלא היו לי מים במיכל. אתמול ראיתי שהוא שם הרבה מים ועקבתי אחרי זה. היום בבוקר היו מעט מאוד מים. במוסך הוא בדק לחץ אוויר של הקופסת מים ואחרי זה הסתכל על השמן (שיצא לבן) ואמר שהמים מחלחלים באיטיות לשמן ושאני אשאיר את האוטו אצלו...

אז זהו לבנתיים, היום בפעם החמישית האוטו שלי נכנס למוסך (בשלושה שבועות) ..

פורסם

חאפר ועוד פעם חאפר ועוד פעם חאפר

אבל חופר ותופר לך את הכיס.

חבל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא היתי משאיר אצלו את הרכב לשניה אחת!

תגררי את הרכב למוסך נורמלי שייתקן את כל התקלות ואח"כ תגישי תלונה לאיגוד המוסכים ואם צריך גם תביעה לבימ"ש על החזר כל הכספים ששילמת למוסך + פיצוי על אובדן ימי עבודה ועוגמת נפש.

נ.ב. אני הייתי מפרסם את שם המוסך למען יראו וייראו!

פורסם

היי עופר,

אני לא משלמת לו עבור כל התיקונים האלה...

אני הבנאדם הראשון שיודעת שהוא חאפר.. מי שירצה בפרטי אשמח לתת המלצה מאיזה מוסך להתרחק.. אני חושבת שזה הוצאת לשון הרע אם אפרסם פה את השם.. לא כל כך יודעת מה החוקים לגבי זה.

בנתיים לצערי יש לי אחריות אצלו וכל עוד הוא מסכים לקחת את הנטל עליו אין לי עילה לתבוע אותו (התייעצתי עם עורכת דין כבר). נראה שהחוק בארץ מאוד לא מפותח בכל הנוגע למוסכים.

פורסם

לניב הבת שלום

יש לך נטיה לחפש בעלי מקצוע חאפרים??

הכניסה הראשונה למוסך טופלה לפחות לפי הסברייך הלא מלומדים בחאפריות, בשפה של עורכי דין ברשלנות.

התוצאה היא שהוצאת מכיסך איזה 4000 ש"ח +-.

עכשיו החאפר מנסה לתקן את החאפריות שלו גורם לך נזק אחר נזק במודע או שלא במודע.

כאשר הסבריך לא מקצועיים גם עורכת הדין המכובדה תתן לך עצה לא מקצועית.

ומבלי להישמע שובניסט, אם העורכת דין מבינה כמוך במכונאות , לא פלא על עצותיה הלא מקצועיות.

תקראי את שני השרשורים בתשומת לב ותראי מה היית צריכה לעשות .

יש לך עילת תביעה בנזיקין עקב רשלנות החאפר שקורא לעצמו מוסכניק.

ואין זה קשור בכלל למוסך לשרברב או למוהל.

רשלן חב בנזיקין.

תקראי את חוות דעתו של העו"ד המכובד בהודעה 12 בשרשור השני. היא עומדת בסתירה לחוות הדעת של העורכת דין שלך, וגם של כותבים אחרים שמבינים משהו.

כי אם לא אז בשביל מה להיכנס לכאן??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בנתיים לצערי יש לי אחריות אצלו וכל עוד הוא מסכים לקחת את הנטל עליו אין לי עילה לתבוע אותו (התייעצתי עם עורכת דין כבר). נראה שהחוק בארץ מאוד לא מפותח בכל הנוגע למוסכים.

בטח שיש לך עילה לתביעה: הנוכל גבה ממך סכום ניכבד על תיקון הרכב כאשר בפועל לא תוקן כלום ועוד נגרם נזק (יכול להיות שבצורה ישירה מהתיקון המגוכך שלו).

כפי שרשם ישה: תתיעצי עם עורכי דין שמתמחים בתחום הרכב ולא עם עורכת דין כללית שכנראה לא מבינה דבר וחצי דבר בתחום.

בינתיים, רוב הסיכויים ש"המכונאי" גורם נזק נוסף לרכב. לא חבל? :|

פורסם

חכי שיתקן לך, ואז פרסמי את שמו.

זו לא הוצאת לשון הרע, אם הנאמר אמת לאמיתה.

מקווה שהפעם יתוקן לשביעות רצונך (שישלח למוסך אחר).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...