Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

megane1600- איזה שנה האוטו או הדגם הזה, אני מניח שלא מייצרים אותו עוד?

TheOne23- לגבי הגאנטים, אני גם מאוד אהבתי אותם, תנסה לשאול את- אלכס נמרמן, הוא הגיב

שלו יש את אותם גאנטים.

פורסם

לחבר שלי היו את אותם הג'אנטים או משהו שממש בקרוב במידה 15" על קורולה חדשה, וירדו לאחר כ-48 שעות והוחלפו באחרות.

במידה קטנה הג'אנטים הללו לא ממש מחמיאים, אך ללא ספק ל-BMW במידה הזו, הם מדהימים.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
megane1600- איזה שנה האוטו או הדגם הזה, אני מניח שלא מייצרים אותו עוד?

יוצר בין השנים 96 ל 98.

לא יוצרו בכל מקרה הרבה אקזמפלרים. (לצערי,שמחתי).

זאת שלי.

AFTER.JPG

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הייתי לפני שבוע בבורגס! זה מדהים אבל המקום נראה 80 אחוז רכבי האצ'בק ובעיקר פיאט פנדה ישנות או סוזוקי ג'מיני חדשים פתוחים.

נראו גם כמה וכמה! סקסו VTS ו 106 GTI

ההוט האצ' חוגגות שם!

חוץ מזה מקום יפה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
תודה, כן נהנתי מאוד מכל רגע שם.

megane1600- המכונית מאוד שמורה, כמה זמן היא אצלך?

3 וחצי שנים.

תוכל לקרוא עליה יותר פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=150447&highlight=323c

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...