Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Genesis Profile 4 Ultra

Mi16
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:cry::cry::cry:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=337230

אני באופן אישי על הפרופייל לא יכול לחוות דיעה כי פשוט אין לי שום נסיון שמיעתי על הסדרה הזו עד כמה שזכור לי - רק על הגבוהות יותר.

אבל מהנסיון שכן יש לי עם מערכות ששמעתי מוגברות על ג'נסיס - לא זכור לי פעם אחת שהתאכזבתי מהסאונד (אני מדבר על סאונד נטו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יצא לי לשמוע כמה וכמה פעמים מערכות עם המגבר הזה ובכלל מהסדרות של פרופייל (גם הרגילה וגם האולטרה), ואפילו רכשתי כזה מגבר למערכת שבניתי וכיוונתי לחבר טוב שלי .

אני מאוד ממליץ על המגבר הזה. הוא הותיר רושם מעולה עלי . השאלה כמובן מה המחיר שאתה קונה אותו ולפי המחיר תבחן מה החלופות שעומדות מולו .

באופן כללי אני יכול להגיד שהוא מאוד הרשים אותי . הסאונד באותה מערכת היה מאוד לטעמי ובנוסף מדובר במגבר דק עם מאוורר פנימי כך שמאוד נח להתקין אותו .

המגבר חזק מאוד ומתאים למגוון גדול מאוד של סטאפים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני עדיין מתלבט לגבי הסט הקדמי

יש המון אופציות ולא שמעתי את כולם..

Morel hybrid ovation

Hertz Hi-Energy

Focal K2P

Genesis Audiophile 16

ועוד...

המלצות יתקבלו בברכה :)

פורסם

תכניס למשוואה את SEAS PERFORMANCE, אחד הסטים הכי ווקאליים והכי מפורטים ששמעתי.

כמו כן, ה DLS UP6I שהוא שונה באופי הסאונד אך מצויין בדרכו שלו.

גם לריינבו SLC ולקלארוס יש מקום בהשוואה הנכבדת הזו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני גם רוצה להמליץ על דוטק אוביישן של מוראל

וגם על אימג'ן של HAT - כיוונתי לאחרונה את המערכת בRTA בהחלט סט טוב. בהחלט ווקאלי וטונאלי ומה שעשיתי לסט הזה במפגש הקודם באמת היה עוול של גיינים - אם כי, אני פשוט מת על האגרסיביות המטורפת של המידבאס :-D, עכשיו המצב באמת באמת נשמע טוב והסט הזה מצדיק כל אגורה מהמחיר שלו.

אפרופו עשיתי שיעורי בית לאחרונה גם על ליין הפרפורמנס של סיז וגם על ליין הרפרנס

הטוויטר של הפרפורמנס גזור מהטוויטר של הרפרנס (הסדרה הגבוהה) - שתי הסדרות שייכות לליין של SEAS שנקרא LOTUS ומדובר סה"כ בסדרת ההיי אנד שלהם ובסדרה שנושקת לרמה הזו.

סרול - אני רוצה הדגמה אישית במפגש הקרוב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה בהחלט תוכל להתרשם אך ורק מהטוויטר כי הדלתות לא מבודדות וכל ההתקנה היא זמנית (עד שיהיה לי איזה חודש חודשיים פנויים להתחיל את ההתקנה של הסקנדינביה).

פורסם

אין בעיה - אני יודע לקחת מגבלות בחשבון :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

ואני לא יודע על איזה מפגש אתה מדבר, אני לא מגיע למפגשים בימי שבת.

אני מבקר מתמיד במפגשי שישי בדרום.

בקיצור, שמור על קשר.

פורסם

נו באסה

בכל מקרה החלטתי להמשיך לעשות שיעורי בית לבינתיים אז זה יחכה לבינתיים.

Pioneer TS-X150

פורסם
אני עדיין מתלבט לגבי הסט הקדמי

יש המון אופציות ולא שמעתי את כולם..

Morel hybrid ovation

Hertz Hi-Energy

Focal K2P

Genesis Audiophile 16

ועוד...

המלצות יתקבלו בברכה :)

מבין הסטים שצינת פה אני אישית הכי אוהב את הגנסיס אודיופיל , אחריו את ההיבריד . אבל וזה אבל גדול , זה מאוד עניין של טעם אישית . הכי טוב שתלך למפגשים ותבקש מאנשים לשמוע וכך תקבל את המושג הטוב ביותר לגבי מה לבחור.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...