Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם התקנת WIN7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי דיסק התקנה של 64Bit, שמצריך התקנה קודמת.

יש לי כרגע XP 32Bit, וכשאני בא להתקין הוא נותן לי הודעה שהיישום לא חוקי.

מה עושים?

להשיג סתם XP 64 כדי להתקין עליו את ה 7?

יש פתרון פשוט יותר?

תודה.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

דבר ראשון, למה דיסק התקנה שמצריך התקנה קודמת, אם אפשר להשיג דיסק שלא אכפת לו מה יש לך על המחשב ? ( קיבלת את זה בהודעה פרטית כי אני לא בטוח שמותר לפרסם פה)

דבר שני, הפעלת את ההתקנה דרך ווינדוס XP עצמו? אם כן, זה לא טוב. אתה צריך להכניס את הדיסק לכונן ולעשות ריסט למחשב.

לפני שהווינדוס XP שכרגע מותקן יעלה, אתה תראה שהמחשב קורא מהדיסק ומציע לך להתקין.

Stay Dirty

פורסם

קודם כל תבדוק אם המחשב שלך תומך 64 ביט.

דבר שני, WIN7 למיטב זכרוני ניתן להתקין רק מבוט ולא כ UPGRADE. מה שאומר שאתה מכניס את הדיסק ועושה ריבוט למחשב. מסך ההתקנה כבר אמור לעלות לך, אם הוא לא עולה לך: 1. הדיסק לא צרוב נכון\תקול 2. המחשב מכוון לעליה מההארד דיסק ולאחר מכן מהכונן דיסקים, תהפוך את זה.

פורסם

יש גרסאות UPGRADE וגרסאות מלאות.

שתיהן למעשה גרסאות מלאות אבל ב UP צריך או התקנה קודמת או להכניס במהלך ההתקנה את הדיסק של המערכת הקודמת.

פורסם

או.קיי , תודה רבה עד כה.

אני מוריד בינתיים, יכול להיות באמת שהמחשב שלי לא תומך 64?

איך בודקים?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

ווינדוס 7 ניתן לשדרג אך ורק מויסטה. האפשרות אינה קיימת מXP.

מה שאומר שאתה צריך להפעיל את הדיסק כשהמחשב עולה, תבחר באופציית BOOT שתעלה לך את הסידי-רום, במקום ה-הארד דיסק.

לגבי איך ניתן לדעת, עד כמה חדש המחשב שלך, או להפך, איזה מעבד וכמה RAM יש לך?

פורסם

הכלי הזה של מיקרוסופט יעזור לך:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=he&FamilyID=1b544e90-7659-4bd9-9e51-2497c146af15

וכמו שאמרו כאן, במקרה שהכנסת את הדיסק, והמחשב התעלם ממנו, אתה צריך להגדיר ב BIOS שיקרא קודם מה DVD ורק אחר כך מההארדיסק.

בשביל להכנס לביוס, אתה עושה ריסט למחשב, ולוחץ על DEL במקלדת (רוב הפעמים. לפעמים זה F1, תנסה לתפוס את השורה שאומרת על מה ללחוץ לפני שזה ממשיך הלאה) . אתה תגיע למסך כזה, תבחר את מה שמסומן באדום:

0101r.jpg

עכשיו תיגש למה שמסומן באדום, ופשוט תלחץ על ה + במקלדת, עד שתראה שזה השתנה ל DVD. שים לב שיש לך הוראות למטה מה כל מקש עושה:

0102b.jpg

אחרי שסיימת להגדיר, אתה לוחץ על F10 ואז אתה יכול לצאת מזה. שים לב שיש כמה סוגים שונים של BIOS אז יכול להיות שזה ייראה קצת אחרת אצלך. התמונות האלה שייכות ל AWARD BIOS שבא בד"כ על לוח אם GIGABYTE

Stay Dirty

• תוכן חדש...