Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה פרייד שנת 97, גיר אוטומט.

לפני יומיים נכנסתי לחניון עם הרכב שלי.. ובמהלך הדרך לחניון, מסתבר שהייתה לי נזילה של שמן גיר מהרדיאטור.

הגעתי לחניון, האטתי, חיפשתי חניה בזמן שעמדתי במקום, נתתי גז פתאום שמעתי רעש שנשמע כמו חיכוך של גלגלים וחצץ.

מצאתי חניה, הגעתי אליה, התחיל לצאת לי אדים מהמנוע, נזילה מטורפת של שמן גיר, הוא פשוט נשפך.

עכשיו זו לא הבעיה.. הבאתי גרר, הבעיה הייתה צינור שנקרע.

הכל סבבה, צינור חדש, שמן חדש.

אבל! עכשיו אחרי התיקון, אני נוסע לי נוסע נוסע לי.. לוחץ על הגז, פתאום כאילו ההילוך D משתחרר ועובר לניוטרל, בזמן שאני לוחץ על הגז.

קורה גם לפעמים ברמזור, אני על D, הרמוזר הופך לירוק, אני נותן גז, והאוטו כאילו על ניוטרל, ואחרי כשניה הוא "חוזר" ל-D.

המוסכניק העריך שהגיר הלך, והעריך גם שצריך לתת לשמן גיר קצת זמן להגיע לגיר מכיוון שהוא התרוקן לגמרי משמן.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

אני אוכל מזה סרטים :-(

אין לי כסף לגיר חדש:roll:

תודה:-P

פורסם

בדוק קודם כל מפלס שמן גיר שלא חסר. אם חסר אז תוסיף ותקווה שלא תחזור לך שוב הבעיה, למרות שהרעשים שציינת כנראה מעידים על נזק שנגרם, ודורש תיקון לא זול.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לי בחור בעבודה, יש לו מאזדה 323F 94 אוטומט

גם לו הייתה נזילה מהגיר שהוא לא טיפל בה בזמן

הבחור מתאר בדיוק את אותם הסימפטומים. החלקות של ההילוך לסרק, קושי בהתחלת נסיעה ברמזור. מילה במילה

היום הוא היה במוסך והתבסר כי הגיר שלו הולך... הוא יכול לסחוב איתו עוד חודש או ברמזור הבא הוא פשוט לא יעבור לD.

צר לי חביבי...

• תוכן חדש...