Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביום שישי עשיתי אחורה פנה , והחנתי את הרכב בקירוב לבית

היום אני בא להתניע , והוא לא מתניע.

ברגע שהמנוע נשבר לא הייתי מעל 50 קמ"ש וגם לא בסל"ד גבוה כפי שהם טוענים כלל וכלל (זה קרה בכביש פקוק בשעות הבוקר).

אני קצת מבולבל. לא התניע או התפוצץ בפקק?

גיל - זה אחרת בהונדה. לא קל אבל גם לא קשה במיוחד ואפילו די שכיח.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני קצת מבולבל. לא התניע או התפוצץ בפקק?

גיל - זה אחרת בהונדה. לא קל אבל גם לא קשה במיוחד ואפילו די שכיח.

בכדי לא להיחשף , שיניתי מספר פרטים. (שנתון , צבע, זמן שבו התרחשה התקלה והאופן שבו התרחשה וכו').

בקרוב, כשאדע מה הכיוון הברור מול החברה, אפתח את הנושא ביתר שאת וביתר עוז , ותשמעו סיפור שיגרום לאזניים שלכם להיזדקף.

כרגע הגרסה של הסיפור היא LIMITED (שלא כמו הסל"ד בהונדה..ככל הנראה).

G-D will give me justice

פורסם

לא יודע מה קרה אצלך אבל אני יכול לספר לכם שלפני שנה בערך הגיע למוסך שלנו רכב של החברה עם מכסה מנוע מנוקב בחור שרק קטיושה יכולה לעשות , לאחר פתיחה של המכסה מנוע נראה מחזה שלא ראיתי עוד מימיי , המנוע והגיר התנתקו זה מיזה וגלגל התנופה עף החוצה דרך מכסה המנוע, לאחר כמה שבועות הגיעו 5 מהנדסים מקוראה לתת חוות דעת (הרכב הוא שברולט אבאו) וטענו שהבחור (במקרה הזה חייל) שנהג ברכב הוריד להילוך שני במהירות של 160 קמ"ש , מה שגרם לסלד לעלות מעל המהירות הקריטית של המנוע ולגלגל התנופה להתנתק מיצירו ולעוף החוצה .

בלי קשר לסיפור אני עדיין בדעה שהרשלנות היא שלך בגלל שהמשכת לנסוע לאחר הופעתה של מנורת לחץ שמן, לא משנה מה גרם למשאבת שמן לא לפעול כראוי, אם הייתה גורר את הרכב למוסך לא היה נגרם נזק כו כבד למנוע.

שוב מקווה מאוד בשבילך שתגיע איתם להסדר הוגן .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

באופן כללי, לאחר שקראתי את כל השרשור, אני מתפלא שלמנוע הזה אין מקדם ביטחון של עוד כמה אלפי סל"ד.

למה לעשות מקדם ביטחון ?

ה-S2000 זה לא רכב לילדים,זה רכב מאוד קיצוני,שגם מתומחר גבוה (קרי- רכב שמיועד לאנשים בעלי נסיון שיודעים מה הם עושים (אין כאן שום נסיון לרמוז שפותח השרשור לא יודע מה הוא עושה,ציינתי עובדה נטו לגבי הרכב).

אז תגיד שאנשים טועים, שזה נכון, אבל לא מעט טעויות ברכב הזה גם יהרגו אותך, אז למה לא לשים בו עוד מקדמי בטיחות לבטיחות הרכב (למשל כסא מפלט ?).

אכן יש מקדם ביטחון סטנדרטי בדמות מנתק הצתה שיעיל כל עוד לא עושים טעות כמו הורדת הילוך על המנתק, למשל.

בהורדת הילוך שגורמת כזה נזק למנוע, איך הגיר לא ספג גם הוא נזק?

עוצמת מערכת נמדדת לפי הנקודה הכי חלשה, כנראה כאן הנקודה הכי חלשה היתה הריטיינרים שכשלו תחת העומס.

צודק בשני מיליארד אחוז .

(ובטח שלא במנוע שבנוי כל כך טוב , ובנוסף בנוי לסלדי"ם גבוהים)

אבל לך תסביר את זה לחברה.

הם מנסים לתפוס על דבר כזה טרמפ ולהתנער מאחריות על מנוע ששווה 100K+

לא צודק ולא נעליים ידידי,

כשאתה נוסע ברכב לימוד נהיגה על 100 בחמישי אתה משייט על בערך 2500-2700 סל"ד, גם אם תוריד 2 הילוכים לא תגיע אפילו למנתק, אולי תקפוץ לאיזור ה-5000.

לעומת זאת, כשאתה נוסע בחמישי על 8K סל"ד ועובר לשלישי- אחד הרכיבים ייכשל.

בלי קשר, וסלח לי על זה שאני "מבקר" אותך, בסיפור שלך יש קצת (הרבה) סתירות:

1.אמרת שהמנוע התחיל להרעיש כמו טרקטור,ואחרי חנייה באת להניע אותו והוא לא הניע.

2.מצד שני כתבת שהמנוע כשל במהלך נסיעה על 50 קמ"ש.

3.מצד "שלישי" אתה טוען שהיה שלב כלשהו שהמנוע "לא זז ולא יכולת לעבור 80 קמ"ש" אבל בכל זאת זה לא הדליק לך "ניאון\מדורה\פיצוץ גרעיני לאזהרה שמשהו לא תקין ועדיף לעצור בצד ולדומם מנוע.

4.גם נורת שמן לא עצרה אותך.

ולמרות כל אלה האשמה על "מאיר" יבואנית הונדה.

אל תטעה, כולי תקווה שיבואנית הונדה תגיע איתך לפשרה לטובת 2 הצדדים, לא בגלל שאני חושב שאתה חף מאשמה, פשוט כי אני יודע שזה כאב לב לקבל סטירה כזאת (לא סתם אומרים שהפגיעה בלב לפעמים יותר "רעה" מהכאב של הסטירה עצמה).

באמת שאין לי מושג מה גרם לבעיה שהביאה לכך שבסופו של דבר שפכת מנוע, אני רק יכול לומר שלדעתי (בלבד) ההתייחסות שלך לתקלה מהרגע שגילית אותה היתה לקוייה.

מנסיון אישי שלי עם מאיר (ובדיוק שבוע שעבר כתבתי לגבי הנסיון שלי איתם,ולא בפעם הראשונה) הם התייחסו מעל ומעבר גם בדברים שהם ממש לא היו בתחום אחריותם. (אומנם לא נתקלתי לשמחתי בבעיה בסדר גודל שלך אבל צריך להבין שיש גם צד שני למטבע).

ושוב, אני באמת מקווה בשבילך שהדברים יסתדרו לטובה ושיחזור לך הצבע ללחיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כשהבחור שואל, וחוזר ושואל אם המנוע שומר הורדות הילוך ל-over-rev, לי זה נשמע חשוד ותמוהה.

והוא לא יכתוב את זה כאן, אבל אני דיי בטוח שזה מה שקרה.

לכל המקשקשים עם רכב לימודי נהיגה וכל מיני שטויות כאלה.

אין דין 3K סל"ד והורדת הילוך שמקפיצה ל-5-6 ופילו לא לקו האדום, לדין מנוע שנושק לאדום ומורידים הילוך שמקפיץ בכוח מעל לאדום.

הרבה מעל האדום.

יש לך מושג באיזה מהירות הבחור צריך לסוע בהונדה S2000 בהילוך חמישי כדי שהמנוע יישק לקו האדום?! משו בסביבות ה220 קמ"ש באיזה סרט אתה חי שבמהירות כזאת לבנאדם היה אומץ לנסות להחליף הילוך?? עוד ב"אוטובאנים" של ישראל ועוד להילוך שלישי.. :?:?

די כבר להיות גאונים כל אחד..

http://www.youtube.com/watch?v=Ab0qxJvuq94 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
יש לך מושג באיזה מהירות הבחור צריך לסוע בהונדה S2000 בהילוך חמישי כדי שהמנוע יישק לקו האדום?! משו בסביבות ה220 קמ"ש באיזה סרט אתה חי שבמהירות כזאת לבנאדם היה אומץ לנסות להחליף הילוך?? עוד ב"אוטובאנים" של ישראל ועוד להילוך שלישי.. :?:?

Ab0qxJvuq94 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ומה שמצחיק זה, שבמוסך טוענים שהורדתי מחמישי לשלישי וזה מה ששבר את המנוע, ומאותו רגע המנוע קרס ופסק לעבוד.

בו בזמן שביום שנשבר המנוע לא עברתי את ה50-70 קמ"ש לכל היותר.

ודרך אגב,

9000 סל"ד של הילוך שלישי אם אני לא טועה וזוכר טוב, צריך להיות סביב 120-130 קמ"ש.

ככה ש11 אלף סל"ד של הילוך שלישי, צריכים להיות מעל המהירות הזו.

ככה שאין שום הגיון במה שהם אומרים.

G-D will give me justice

פורסם

מחר על הבוקר גש למוסך לך למנהל ותגיד במילים ברורות, או שתראו הוכחה או שתראו אותי בבית משפט, בשביל מה כל הדיבורים האלה על דפי הפורום? מיותר ולא מועיל..

פורסם

לדעתי הקליפ צולם בהילוך שישי ולא בחמישי.

בכל מקרה - מנתק בחמישי זה מעל 200. משהו כמו 210-220 קמ"ש.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כבר כתב מישהו כאן ובצדק רב

להכניס מהילוך חמישי להילוך שלישי זה להעביר לניוטרל ואח"כ לנוע חזרה בכיוון החמישי כיוון הפוך של תנועה. זו לא כבר טעות , ואם לא נעשה כאן ניסיון בדיקת סיבולת למנוע פעולה כזאת די הזויה.

זה לא כמו מרביעי להעביר לחמישי ואז בטעות במקום לחמישי הכנסת לשלישי. אותו כיוון של תנועה.

באתר לא מצאתי יחסי העברה של ההילוכים,ובנוסף מהירות בהילוך מסויים באלף סל"ד . האם יש למישהו את המידע ואז אפשר יהיה גם לעסוק בחישוב מהירות לכל הילוך בסל"ד X

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הקליפ צולם בהילוך שישי בוודאות.

מחר אני הולך למוסך ומקבל את דף הפלט מהמחשב.

נבוא ונעדכן.

G-D will give me justice

פורסם

5 הסנט שלי הם שכשנדלקת מנורת האזהרה זה כבר מאוחר מדי ולכן שעון לחץ שמן הוא דבר טוב.

באיביזה שלי בשנות ה90 הורדתי בטעות הילוך מחמישי לשלישי וקרעתי רצועת טימיננג וגם השסתומים נהיו כמו קרנפים.

אני מבין שבמנוע הזה של הונדה זה לא קורה.

אתה צריך לפנות להנהלה בכירה בכתב ובטלפוניה לבקש פגישה.

במידה ולא צלח פנייה לעו"ד. זה כבר ידאג למכתב, תביעה וניהול תיק כולל מומחה מטעם בימ"ש שיבדוק את הסיבה לכשל.

תנסה גם את איגוד המוסכים.

ואני חושב שיהיה קשה להוכיח את הקשר בינך "אישית" לבין הטרד הזה ועד ניהול המשפט הטרד הזה יעלם עמוק בשרת.

אתה מאמין שמכונאי הונדה מטיילים כאן? אולי הלשנה של מי מהקוראים כאן יכולה להביא את הטרד לידיעת הונדה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בקליפ הוא נוסע במהירות 220 ב7K סל"ד אז ברור שהוא בהילוך שישי, לא הבנתי מה הנקודה שלך..

פורסם
יש לך מושג באיזה מהירות הבחור צריך לסוע בהונדה S2000 בהילוך חמישי כדי שהמנוע יישק לקו האדום?!

עוד ב"אוטובאנים" של ישראל.

Ab0qxJvuq94 דרך יוטיוב

לגבי המשפט הראשון שלך ראוי להזכיר שוב שמדובר בהונדה S2000 ולא הונדה ג'אז.

לגבי המשפט השני שלך- נו באמת.... עם רכבים הרבה פחות קיצוניים מגיעים למהירויות שבסרטון(אני מדבר על הטווח של 200-220 קמ"ש).

לגבי המשפט השלישי- צודק בהחלט.

האופציה היחידה שאני יכול לראות שמעבירים מחמישי לשלישי זה שמנסים להעלות לשישי או להוריד לרביעי, מתחרטים באמצע (ולכולנו זה קרה לפחות פעם אחת) ואז במקום להחזיר חזרה לחמישי מכניסים אותו לשלישי.

אם רצית להחליף הילוך בסל"ד סביר כנראה שזה ייסתיים בקפיצת טורים בטווח הסל"ד עד המנתק,אם החלפת ההילוך היתה אמורה להיות על המנתק- כנראה שזה יסתיים בנזק.

לטעמי כל עצם הדיון פה מאוד לא ברור, אני יודע שאם זה היה הרכב שלי אני הייתי מתייצב אצל היבואן\המוסך בו הרכב נמצא בשנייה שהיו אומרים לי שיש להם הוכחה שהנזק באשמתי והייתי דורש בו במקום לראות איזו הוכחה יש להם במקום להתקשקש על זה בפורום.

אמרו לך שיש בידם הוכחה לכך שאתה גרמת את הנזק (בין אם באמצעות הורדת הילוך מוטעית או בצורה אחרת) ?

גש לשם, תדרוש לראות איזו הוכחה יש להם.

או שיראו לך באמת שיש להם הוכחה חותכת לכך שגרמת את הנזק ואז מה שנותר לך זה לבלוע את הצפרדע ולנסות להגיע איתם להסדר שיעשה שירות טוב לשניכם (אתה לא תצטרך לקנות מנוע במחיר מלא והם ירוויחו לקוח שבסופו של דבר יהיה מרוצה ויספר לחברים).

או שיגמגמו ויגרמו לך להבין שאין שום הוכחה אמיתית ואז- תקשורת, תקשורת, תקשורת !!!

לפעמים לפרסום בכלי תקשורת (קרי אינטרנט, עיתון כלשהו וכו') יהיה אפקט מהיר הרבה יותר מאשר לפנייה באמצעות עורך דין (מה גם שזה זול משמעותית.

בלי קשר אתה יכול להיעזר בעורך דין (אם יש לך איזה חבר עורך דין מה טוב) שינסח מכתב רשמי ליבואנית הונדה שבמידה והעניין לא יגיע לפתרון בתוך X זמן הטיפול בעניין יועבר לבית משפט.

אבל שוב, אני הייתי מתחיל דווקא מכלי תקשורת, לטעמי יותר יעיל והרבה פחות מסורבל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...