Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי התראה להחלפת פנסי הקסנון ברכב שלי, מרצדס CLK שנת 2000.

עפ"י מיטב ידיעתי הפנסים מקוריים! (קניתי את הרכב לפני מספר חודשים לאחר שהוא עבר טסט)

מישהו יודע ויכול לאשר לי שאני צודק ולא המשטרה?

אם צריך אני אחליף את הפנסים אבל אני מעדיף לא לעשות זאת אם הם מקוריים.

תודה, עידן

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

מאיזה גורם ובאיזה אופן קיבלת התראה להחלפת הפנסים?

אם אני לא טועה, רכבך לא מגיע עם פנסי קסנון מהחברה, משמע: הבעלים הקודמים התקין אותם באופן עצמאי.

פורסם

אין לי מושג לגבי המרצדס שלך, אבל כל מערכת קסנון מקורית מגיעה גם מנגנון שטיפת פנסים.

יש לך מערכת שטיפת פנסים אינטגרלית ברכב (הכוונה לכזו עם מתזים שנשלפים מתוך הפגוש)?

אם כן אז יש סיכוי שהמערכת מקורית, אם לא - אז בוודאות שהמערכת לא מקורית.

פורסם

טלפון קצר לשרות לקוחות של כלמוביל יפתור לך את הסוגיה ואם המערכת מקורית גם תקבל מכתב שמאשר זאת.

בעיקרון אם אתה קצת מבין תוכל להבחין במערכת שאינה מקורית - המגברים מותקנים בד"כ בהברגה על הפנסים או לידם באיכות וצורה שאינה תואמת את רמת ההרכה של שאר הרכיבים במנוע.

פורסם

אני בספק אם לפני 10 שנים שווקו רכבים עם קסנון מקורי.

בכל מקרה כמו שנקמיצ'י אמר, גש למכסה המנוע, אם תראה שיש התקנה של המגברים

בצורה שלא תואמת את המנוע המכובד של הCLK שלך, אז הם לא מקוריים (מה שנראה לי נכון).

רותם.

פורסם
אין לי מושג לגבי המרצדס שלך, אבל כל מערכת קסנון מקורית מגיעה גם מנגנון שטיפת פנסים.

יש לך מערכת שטיפת פנסים אינטגרלית ברכב (הכוונה לכזו עם מתזים שנשלפים מתוך הפגוש)?

אם כן אז יש סיכוי שהמערכת מקורית, אם לא - אז בוודאות שהמערכת לא מקורית.

מדהים איך ממהרים להצהיר וודאות כל כך גבוהה על משהו שבאופן כל כך ודאי אינו נכון.

רכבים שהגיעו מארה"ב, מין הסתם בעלי תקינה אמריקאית, אשר לא מחייבת מערכת שטיפת פנסים לפנסי הקסנון המקוריים. בנוסף, במידה והCLK הנ"ל יובאה ביבוא אישי סביר ביותר שהגיעה מארה"ב (בשנת 2000 ניתן היה ליבא כל רכב מארה"ב ושם זה הכי זול).

בכל מקרה, לא קשה לראות אם הקסנון מקורי, חפש התקנה חאפרית של מין קופסאות מתחת למכסה המנוע. חפש מדבקות אזהרת מתח גבוה, חפש בספר הרכב.

יש פרוג'קטור? העדשה שקופה ? אם התשובות הן לא אז לא סביר שמדובר בקסנון מקורי.

אגב הCLK קלאסית ומדהימה, רכב אצילי, ועוד קבריולט. מה שנקרא "לגזור ולשמור".

פורסם
אני בספק אם לפני 10 שנים שווקו רכבים עם קסנון מקורי.

בכל מקרה כמו שנקמיצ'י אמר, גש למכסה המנוע, אם תראה שיש התקנה של המגברים

בצורה שלא תואמת את המנוע המכובד של הCLK שלך, אז הם לא מקוריים (מה שנראה לי נכון).

רותם.

תתפלא !

רכב מסוג פולקסווגן פולו GTI שנת 2000 (יש 10 שנים לא ?) הגיע עם קסנון מקורי .

תתפלאו 2 !

קראתי על מקרה באחד הפורומים בארץ כמובן שבעלים של אותו רכב - פולו GTI היתבקש ע"י המשטרה להביא אישור שבאמת הקסנון מקורי

והוא נתקל באטימות המוחלטת של צ'מפיון מוטורוס שלא נתנו לו אישור מכיוון שטענו שהקסנון לא מגיע מקורי ברכב מדגם זה.

פורסם
מדהים איך ממהרים להצהיר וודאות כל כך גבוהה על משהו שבאופן כל כך ודאי אינו נכון.

רכבים שהגיעו מארה"ב, מין הסתם בעלי תקינה אמריקאית, אשר לא מחייבת מערכת שטיפת פנסים לפנסי הקסנון המקוריים. בנוסף, במידה והCLK הנ"ל יובאה ביבוא אישי סביר ביותר שהגיעה מארה"ב (בשנת 2000 ניתן היה ליבא כל רכב מארה"ב ושם זה הכי זול).

צודק, הייתי צריך להוסיף את המשפט "בכפוף לכך שהרכב יובא ביבוא סדיר".

פורסם
תתפלא !

רכב מסוג פולקסווגן פולו GTI שנת 2000 (יש 10 שנים לא ?) הגיע עם קסנון מקורי .

תתפלאו 2 !

קראתי על מקרה באחד הפורומים בארץ כמובן שבעלים של אותו רכב - פולו GTI היתבקש ע"י המשטרה להביא אישור שבאמת הקסנון מקורי

והוא נתקל באטימות המוחלטת של צ'מפיון מוטורוס שלא נתנו לו אישור מכיוון שטענו שהקסנון לא מגיע מקורי ברכב מדגם זה.

לא מקורי-הותקן בארץ ע"י רדיו מילאנו.(ממה ששמעתי)

turboy

פורסם

שמעת לא נכון, קסנון בפולו GTI שנת 2000 מקורי ועוד איך.

לגבי המרצדס, תתקשר לכלמוביל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...